Hi Khatija, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Anky, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je bijna helemaal tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Jacqueline, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe enkelbandje. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi MJS, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Annemiek, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Margaret, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Karin, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Jenneke, dank voor je review. Graag tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Hi Sylvana, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Elisa, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Stefan, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Martine, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Wilma, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Mary, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Fee, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent en al vaker bij ons terecht bent gekomen voor een mooi sieraad! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Christine, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je de juiste maat niet hebt besteld. Je hebt het over de ene ring zit te los de ander te strak, echter zien we in ons systeem dat je slechts 1 ring hebt besteld. Een brede ring zal altijd wat strakker zitten dan een smalle ring. We hebben dit ook omschreven op onze website maar wellicht heb je dit over het hoofd gezien? We hebben ook een handige ringmeter in onze shop, zo weet je altijd welke maat je nodig hebt voor elke vinger. Mocht een ring niet passen dan kun je uiteraard altijd retourneren/ruilen, dat is geen enkel probleem. We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Lisa, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Jetta, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Erika, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent over ons, jammer dat PostNL zijn werk niet altijd even nauwkeurig doet... gelukkig heb je het alsnog ontvangen. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Nienke, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Linda bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe armband. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Anick, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Janny, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Yvonne, bedankt voor je beoordeling. Er zou wel een andere prijs hangen aan een dikkere zilveren armband. Het zilver gaat naar gewicht. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi An, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse Ibiza voetsieraden tot zilveren oorbellen, kettingen en ringen met natuursteen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij vanaf het najaar 2019 een collectie armbanden voor heren in zowel zilver, natuursteen als leer.