Ontzettend mooi

Mijn bestelde artikelen waren heel snel binnen. Wat zijn de enkelbandjes mooi. Ik ben er erg blij mee. Kom zeker weer eens langs voor wat andere dingen.

Zondagmiddag besteld en dinsdag geweldig mooie spullen voor mijn liefste al in huis, Top

Wederom een uitstekende levering van bijzonder mooie artikelen.

Groot draag plezier

Super 💛

Wat een leuke webwinkel!

Wat veel keus, gemakkelijk om te bestellen en betalen, snel in huis en super leuk verpakt! Een persoonlijk kaartje maakt het af. Een aanrader!

leuke sieraden

leuke sieraden en snelle levering

Mooi sieraad voor n leuke prijs.

Mooie, aparte betaalbare sieraden. Goede service: snelle levering en nette verpakking om sieraad cadeau te doen.

Zeer mooie sieraden, goede kwaliteit

Schitterende ring! Veel zilver in de webshop wat mijn favoriet is. Zeer mooi ontwerp en fair trade. Snel geleverd! Enige verbetering zou zijn betere filteropties in de webshop, maar ik hoor dat dat eraan komt, dit jaar nog.

Mooie kwaliteit sieraden!

Niks op aan te merken, keep it Up! 👌🏾☀️🌈

Snelle levering en mooie goed afgewerkte Artikelen ga zo door. En hartelijk dank voor voor de extra gift

Snelle levering, mooi verpakt. Aanrader

Top👌

Snelle levering, lief dat er een persoonlijk kaartje bij zit Superblij met mijn aankoop😍

Perfect👍

Snelle levering,mooie artikelen👍🥰

Snelle verzending, goed en leuk verpakt met een leuk kaartje erbij :)

Snelle levering in mooi pakketje

Erg tevreden! Snel geleverd in mooi pakketje met persoonlijk briefje erbij, erg attent.

TOP!!

mooie spulletjes gekocht. Snelle levering! Heel blij mee

Fantastic!

Super snelle levering! Super mooie stoffen/touwtjes armbanden binnen gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mooie kwalitatieve bandjes!

Blij met de enkelbandjes! Wij kunnen in stijl op vakantie ;-)

Mooi enkelbandje, en ook heel fijn is fst de klantenservice snel en goed reageert als je een vraag hebt!

Veel keus, mooie sieraden, waar voor je geld

Ik heb 2 enkelbandjes gekocht en beiden zijn erg mooi, blijven goed vastzitten en zijn stevig.

Twee enkelbandjes en een teenring besteld; geen enkele winkel heeft zoveel keus.

Leelavadee heeft zoveel keus dat het eigenlijk moeilijk is een keus te maken! Volgende dag ontvangen en ze voldoen zeker aan mijn verwachting. Ik heb inmiddels nog twee ringen besteld en een armband en oorbellen. Deze zal ik naar verwachting dinsdag ontvangen. Zeer benieuwd maar vol vertrouwen.

Snelle levering, de ring is heel erg mooi.

Zoals boven omschreven.

Super snel

Ik ben dik tevreden. Ik heb twee enkelbandjes besteld bij Leelavadee en kreeg ze de volgende dag al binnen. Was wel even in de war toen ik een mailtje kreeg van ‘Lotus oosterse artikelen’ over de staat van mijn bestelling. Deze naam kwam mij niet bekend voor. Later netjes te horen gekregen dat het bedrijf zo heet en dat Leelavedee hier onder valt. Ontzettend leuk hoe het pakketje in elkaar zat, ideaal door de brievenbus, verpakt in een leuk O zakje en een mooi persoonlijk kaartje en verschillende kortingsbonnen. Erg leuk. Ik zal het zeker aanraden aan anderen.

Heel mooi

Mooie enkelbandjes , mooie sluiting!!!! Geweldig

Snelle levering en kwalitatief goede enkelbandjes

Prima enkelbandje

Leuk enkelbandje met aparte sluiting. Hoop dat deze niet los gaat. Bandje is verder erg leuk.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.