Mooie site met super leuke sieraden en ze komen na wat ze beloven
Hi Monique, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Goed overzichtelijk site En snelle service
Hi Martin, dankjewel voor de perfecte 10, fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden, leuke acties, snelle levering en leuk verpakt met een persoonlijk tintje :-)
Hi Geny, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel tevreden, snelle levering
Hi Katrien, wat een mooie 10 heb je ons gegeven, heel erg bedankt. Fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert altijd keurig wat je besteld en ook snel! Nog nooit klachten gehad, altijd tevreden over de bestelde producten (armbanden, enkelbanden, teen ringen en oorbellen). Kortom, aanrader!
Hi Q, super bedankt voor de prachtige 10! Je hebt inmiddels een hele collectie Leelavadee sieraden zo te lezen, fijn dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn allereerste aankoop is een zilveren teenring. Volgende dag al in huis. Een gezellig pakketje. De teenring is prachtig en stevig. Erg blij mee.
Hi Linda, wat fijn te horen dat je blij bent met je nieuwe teenring. Je kunt hem meteen dragen deze week :-) Bedankt voor de prachtige 10 en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik bestel regelmatig zilveren ringen bij Leelavadee en ik ben er super blij mee! Goede kwaliteit en snelle levering.
Hi Annie, veel plezier met je nieuwe ringen, en super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Met de actie 3 hele leuke enkelbandjes gekocht. In het echt net zo leuk, veel aparte bandjes die je ergens anders echt niet vindt. Ik ga zeker nog een paar uitzoeken dit weekend, want het wordt mooi weer! :-)
Hi Sharon, wat een leuke review heb je geschreven, bedankt! Heerlijk hè dat het eindelijk blote voeten weer is. We hebben je tweede bestelling vanmorgen ontvangen, deze wordt maandag verzonden. Geniet van het zonnetje vandaag! Groetjes Leelavadee Jewelry
De ring is nog mooier dan op de foto. Contact gehad over de maat Vd ring en erg vriendelijk geholpen. Daarnaast was het pakket super snel in huis. Ik ben fan van Leelavadee Jewelry :-)
Mooie ringen, snel geleverd, superleuk persoonlijk kaartje. Ik ben fan!
Hi Agaath, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Zie boven
Hi Lucy, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Dat betekent dat je het nog niet perfect vond. Betreft dat de levering snelheid? Wij verwerken de bestelling direct (tot 16:00 gaat nog dezelfde dag de deur uit). Op de track en trace heb je kunnen zien dat het pakket is ingeleverd bij PostNL. Helaas zijn we daarna afhankelijk van de snelheid van PostNL...We hopen dat je begrijpt dat wij daar niet zoveel aan kunnen doen. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden tegen scherpe prijs en snel geleverd.
Hi Gerda, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
had net een verschrikkelijk beoordeling geschreven en daar was mijn pakketje. Waarschijnlijk door de post te laat bezorgd. Terwijl het volgsysteem al aangaf dat de bestelling was bezorgd. Lang verhaal kort, prachtig mooi enkelbandje. Exact zoals op de foto. Ga zeker nog een bestellen.
Originele beoordeling
Ik word gevraagd een beoordeling te schrijven maar heb tot op heden niets ontvangen. Vind ik vreemd
Terugkerende klant
Hi Karin, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Bedankt voor de prachtige 10 en tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Service is zeer goed en snel. Top. 👍
Hi Jenkje, wat fijn te horen dat alles naar wens is gegaan. Super bedankt voor de mooie 10! Veel plezier met je aankoop en wellicht tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima ervaring .De aankoop van de oorbellen werd netjes afgehandeld. Vlot.
Hi Alma, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Dat betekent dat je het nog niet perfect vond. Graag horen wij wat je nog niet zo goed vond gaan, wellicht kunnen wij daar nog iets aan veranderen? Groetjes Leelavadee Jewelry
Fijne webwinkel om in weg te dromen, eigentijds en compleet.
Hi Anja, dankjewel voor de prachtige review met perfecte 10. Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ben blij met het product, was zoals ik verwachte.
Hi Esther, wat fijn te horen en super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
voldoet voor 100% aan verwachting.
Hi Peter, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Hartstikke bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Na in eerste instantie een teleurstelling ( waar het bedrijf geen schuld aan had) heeft dit bedrijf het toch fantastisch opgelost. De vriendelijke benadering en goede service is geweldig!
Hi Marianne, Je bestelling is op donderdag avond besteld, en vrijdag direct door ons verzonden via PostNL. Op het track en trace nummer, wat je van ons hebt gekregen, kun je zien dat PostNL het nog niet heeft bezorgd. Brievenbuspakketjes bij postNL worden helaas niet altijd de volgende dag afgeleverd. Het kan wel eens iets langer duren, zeker met een lang pinkster week-end er tussen, dan zijn de medewerkers van PostNL vrij. Via de track en trace kun je ook zien dat het niet aan ons ligt, maar dat PostNL het nog niet heeft afgeleverd. We vragen je nog even geduld te hebben, postNL zal het vandaag of morgen echt afleveren. Groet Leelavadee Jewelry
Zie boven
Prachtige ring gekocht, perfect geleverd in een mooi doosje en de volgende dag al in huis. Lief kaartje erbij, super!
Hi Dorien, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prettig dat je op de hoogte gehouden wordt wanneer pakketje is/wordt bezorgd
Hi T, dankjewel voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Top service alles was snel binnen ,leuke sieraden ! T is mij alleen niet duidelijk hoe het met betalen gaat !
Hi Wilma, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,5. Jij geeft een 8. Is dat vanwege de onduidelijkheid betreffende de betaling? Indien je hebt gekozen voor I-DEAL of PayPal dan heb je al betaald. Als je voor 'achteraf betalen' hebt gekozen dan krijg je vanzelf een betaalverzoek via Klarna. Dat kun je gewoon afwachten. Je hoeft er dus verder niets voor te doen, makkelijker kunnen we het niet maken..! ;-) Fijn week-end, groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Het bestelde zeer snel ontvangen, waar voor je geld, product komt overeen met de foto, duidelijke en heldere site.
Hi Ruud, super bedankt voor je positieve review met mooie 9! Groetjes Leelavadee Jewelry
Excellent designs and quality. Lovely packing. The anklet gets delivered in a small pouch.
Hi Neera, thank you so much for your review wit fabulous 10! We hope to see you again at our website. Have a nice week-end! Love, Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.