Prima service, snel en netjes!

Alleen maar positief

Prima product - snelle levering

Prima geregeld allemaal!

Snel in huis!

In werkelijkheid net zo mooi als op het plaatje

Goede service, snelle levering, goede info over het product, mooie producten.

Verwennerij

Snelle levering, mooie juwelen, een kleine verwennerij zonder kopzorgen

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Stevige verpakking.

Profesioneel

Snel en deskundig, was er de volgende dag al

Snel en goed.

Snelle levering en goede producten. Goede kwaliteit.

Prima service, snel geleverd.

Ene dag besteld, volgende dag in huis! Super!

Hele snelle levering, mooie producten.

Supersnelle levering! Helemaal TOP!!

Mijn pakketjes bij verschillende bedrijven zijn niet eens aangekomen en/of kwijtgeraakt , bij de meeste heb ik ook nooit meer mijn geld teruggezien ( veel geld). Dus waagde ik het toch nog 1 x omdat ik het armbandje met OHM geweldig vind! ( jullie zouden hiermee wat meer kunnen doen; ander kleur van bandje etc.) Maaaar ik kreeg mijn pakketje al zóóó snel dat ik zéker bij JULLIE wel weer zal bestellen. Hartelijk dank !

Mooie producten, snelle levering. Gewoon top!!!

Mooie spullen. Lang gezocht. Eindelijk gevonden. Snelle levering en met zorg verpakt inclusief persoonlijk kaartje. Ik kom zeker terug!!

Bestelling heel snel geleverd

Leelavadee.nl kende ik nog niet. Ik kwam er per toeval terecht, op zoek naar een zilveren ring. De ring is prachtig en voldoet aan alle verwachtingen. De levering was supersnel. Je wordt ook goed geïnformeerd over de bezorging.

Erg leuk pakketje! Enkelbandjes ook super

Pakketje liet een glimlach achter, super leuk! Bezorging ook erg snel. Hele fijne winkel.

Super leuke enkelbandjes erg blij mee!

Snelle levering! Top!

Wauw! Zeer tevreden! Wat een leuk spul!

Wauw! Zeer tevreden! Wat een leuk spul!

Geweldig!

Prachtige sieraden, precies zoals op de foto. Goed verpakt en in perfecte staat. Snelle levering en zeer fijn contact en bericht. Bedankt!

Snel, mooi, handgemaakt

Snelle levering. Mooie producten. Goede service.

Snelle levering!

Bandjes waren heel leuk verpakt en snel binnen! Zelfs in België!

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Persoonlijk kaartje erbij, ringen in een mooi doosje. Echt top!

Super!!

Snelle levering, mooie producten!

De bestelling werd snel geleverd. 2 enkelbandje besteld, waarvan 1 enkelbandje helaas na 2 dagen dragen al kapot is gegaan, het bandje is uitgerekt helaas. Waarschijnlijk ergens achter blijven hangen maar wel heel jammer.

Mooie prijsjes, snelle levering.

Een nadeel, ik weet niet hoe het enkelbandje geknoopt moet worden, Zou fijn zijn als er een tekeningetje bij zat, ik krijg ze niet om!

Snelle en goede service.

Een aanrader!

Snelle levering, mooie verpakking, geen minpunten, ben zeer tevreden!

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.