Pluspunten
Super snelle levering! enkelbandjes zien er prachtig uit! Ik ga hier vaker bestellen
Hi Lara, bedankt voor je prachtige review met super 10! Veel plezier met je enkelbandjes. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Top top
VerbeterpuntenNiks
Hi Ria, bedankt voor je leuke review met prachtige 10, top ;-) Tot ziens op onze website! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en verzenden
Hi Marja, bedankt voor je positieve review. Tot ziens op onze website! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Hi Silvia, heel erg bedankt voor je prachtige 10! Wij zijn blij dat je helemaal tevreden bent. Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie echte producten.!
VerbeterpuntenGeen
Hi Ronald, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5. Jij geeft een 8. Dat is mooi maar betekent ook dat het niet perfect is. Graag horen we wat we kunnen doen om onze service of onze producten nog beter te maken.Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over mijn aankopen, maar wat een gedoe is het om ergens te komen als je meteen contant wilt afrekenen.
VerbeterpuntenWat mij irriteert is dat ik eerst allerlei gegevens moet invullen voordat ik naar meteen betalen per bank kan gaan. Ik wil niet achteraf betalen, maar meteen. En niet eerst allerlei persoonlijke dingen in moeten vullen voordat ik bij contant betalen kom. dat staat mij zo tegen dat ik niet weer ga bestellen, hoe mooi ik jullie sieraden ook vind.
Hi, dank voor de review. Wat jammer dat je niet tevreden bent over het betaalsysteem van Klarna wat wij gebruiken. Je hoeft alleen de hoogst noodzakelijke gegevens in te vullen, je geboortedatum bv. kun je overslaan. Klik dan op de knop 'overslaan'. Als je eenmaal Klarna hebt gebruikt hoef je een eventuele volgende keer niet weer alles in te vullen omdat dit dan automatisch gaat, het zou dus juist voor eventuele volgende bestellingen via Klarna gemakkelijker moeten zijn. Wij hopen voor nu dat onze mooie sieraden en onze snelle en correcte service het goed maken. We willen je ook bedanken voor de mooie 9 die ons geeft. Wij zien je in ieder geval graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Supersnelle levering, in mijn geval de volgende dag in huis. Mooie kwaliteit sieraden voor een goede prijs!
Hi Dorien, bedankt voor de prachtige beoordeling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super fijn dat u ook grote ringmaten heeft , is niet overal het geval Netjes geleverd Goed op de hoogte gehouden over de levertijd . Ik ga zeker vaker bestellen ik ben zeer tevreden over de kwaliteit.
Hi Mariska, superbedankt voor de prachtige 10! Wat fijn te horen dat je blij bent met de ringmaten die we aanbieden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Bestelling is zorgvuldig verpakt. Mooie kleuren en materialen. Zeer goede kwaliteit van de producten. Heel veel keuze van artikelen. Word ik heel blij van als boho fan.
Hi, wat een mooie review heb je ons gegeven, super bedankt voor de prachtige 10! We zien je graag terug op onze website bohofan, groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Een superfijn bedrijf. Iets besteld en de volgende dag al binnen. Ben superblij met mijn enkelbandjes.
VerbeterpuntenGeen. Doen wat ze zeggen.
Dank voor je beoordeling Monique!
Pluspunten
Mooie producten en snelle verzending
Hi Janneke, super bedankt voor de mooie 10! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie producten en goede service Ik moest iets terugsturen omdat het niet paste en erg goed afgehandeld
VerbeterpuntenNvt
Hi Anneke, wat een mooie review heb je geschreven, bedankt! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Zeer snelle levering en snelle reactie op email Prachtige sieraden.....
Hi, wat een mooie 10 heb je ons gegeven, bedankt! Fijn dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super , snelle levering, netjes verpakt, absoluut een aanrader!!!
VerbeterpuntenNvt
Hi Francis, super bedankt voor de prachtige 10. Wat goed te horen dat je helemaal tevreden bent. Fijn zonnig week-end en tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Hi Gemma, bedankt voor de prachtige 10! Fijne zonnige dag toegewenst en tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en de sieraden zien eruit zoals de foto op de website.
Hi Lisette, bedankt voor je beoordeling, fijn dat je tevreden bent, maar een 8 geeft aan dat je wellicht nog niet helemaal tevreden bent? (ons gemiddelde cijfer is een 9,5) We horen graag van je wat we nog kunnen verbeteren.Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Overzichtelijke website. Op telefoon goed beeld. Snelle bezorging!!! En netjes ingepakt.
VerbeterpuntenVan sommige ringen vond ik het jammer dat er maar 1 foto bij zat.
Hi Patricia, dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met onze service :-) We hopen toch dat we de volgend keer nog net iets hoger bij je kunnen scoren. Wat betreft de foto's, wij proberen altijd meerdere foto's te plaatsen, zo hebben wij deze week weer een hand en oormodel ingehuurd om foto's te maken. Deze afbeeldingen zullen worden toegevoegd. Helaas lukt het niet altijd van alle producten meerdere afbeeldingen te maken maar we doen ons best. Heb je specifiekere vragen over een sieraad dan kun je altijd van te voren even mailen zodat je wat meer info over het sieraad kunt krijgen. Groetjes en tot ziens op onze website. Leelavadee Jewelry
Hi, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super snelle levering. En de afbeelding die je ziet op de site is duidelijk en werkelijkheid ook zo.
Hi Hetty, bedankt voor je prachtige beoordeling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Duidelijke site en. Goede levering
Hi, dankjewel voor de mooie 10! Goed te horen dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super snelle levering en mooi product! Erg blij met mijn ring met maansteen.
Hi Loes, bedankt voor de prachtige 10! We wensen je veel plezier met je mooie maansteen ring en zien je graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, Bedankt voor je mooie review en de prachtige 10! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Super bedankt voor je mooie review en prachtige 10! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle service. Mooie en aparte juwelen met goede prijs-kwaliteit verhouding.
Hi, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie review. Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
De artikelen waren heel netjes verpakt. Ze zijn ook van hele mooie kwaliteit! Ik ben er super blij mee! Ik koop zeker nog in de toekomst!
Hi Tamara, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Super bedankt voor je mooie review en prachtige 10! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.