Pluspunten
goeie informatie, snelle levering, goede kwaliteit.
Hi, bedankt voor je review. Ons gemiddelde cijfer op kiyoh is een 9,5. Kun je aangeven waar je nog niet tevreden over bent zodat we dat wellicht kunnen verbeteren? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry.
Pluspunten
Fijne website, mooie producten, goed verpakt
VerbeterpuntenNvt
Hi Peggy, bedankt voor je positieve review, we zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering netjes en leuk verpakt met een pen erbij, heel attent . En de bestelling is net zo mooi als op de website.
VerbeterpuntenGeen op en aanmerking
Hi Astrid, bedankt voor de mooie positieve beoordeling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Zeer snelle levering. Met een compliment voor de persoonlijke aandacht voor de klant en de verpakking.
Hi Gerhard, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de prachtige 10! Graag tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en mooie spullen.
Hi C, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je tevreden bent. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Bestellen en leveren binnen 2 dagen, netjes afgeleverd via de postbode !
Hi Evelien, super bedankt voor de prachtige 10, goed te horen dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
goed verpakt en in een leuk zakje gestopt!
Verbeterpuntenhet enkelbandje is vrij groot
Hi, bedankt voor je beoordeling. Als het goed is staat bij elk bandje beschreven hoe groot het is in centimeters. We hebben zowel wat kleinere als wat grotere bandjes, sommige bandjes hebben zelfs 2 sluitingen of zijn verkrijgbaar in 2 maten. Zo is er altijd een bandje wat bij je past. Misschien heb je dat over het hoofd gezien? We zien je graag terug op onze website en misschien dan nog iets hoger bij je te kunnen scoren ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
The anklet is Perfect
Hi Dea, good to hear you are happy with your anklet. Thank you for the perfect 10! We hope to see you again on www.leelavadee.nl Best regards, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Zeer snel geleverd!!
Hi, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie sieraden.
VerbeterpuntenMisschien foto’s op website iets realistischer maken wat de natuurstenen betreft.
Hi Petra, bedankt. De ringen om de vingers op onze foto's zijn altijd de ringen die we verkopen. Bij natuursteen kan er verschil in kleur zijn, het is een natuurproduct.Groetjes Leelavadee Jewelry.
Hi Marja, bedankt voor de superfraaie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, leuke / apartere producten.
VerbeterpuntenN.v.t.
Hi, bedankt voor je beoordeling. Je geeft aan heel positief te zijn over de producten en de snelle levering. Een 8 geeft echter aan dat je niet helemaal tevreden bent geweest. Wij horen graag wat we kunnen verbeteren zodat we de volgende keer wat dichter bij ons gemiddelde van een 9,5 kunnen scoren. 30-08-'18: We hebben helaas nog geen feedback van je ontvangen, je zou ons hier erg mee helpen en horen graag nog van je. Groetjes Leelavadee Jewelry.
Pluspunten
Allemaal ok.
VerbeterpuntenGeen.
Hi Patricia, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Supersnelle levering. Producten nog mooier dan op de foto. Persoonlijk aan de klant gericht kaartje bij de zending. Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen bij Leelavadee.
Hi DV, bedankt voor de prachtige positieve review. Tot een volgende keer, dan gaan we voor een 10 ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Prachtige sieraden , en snelle levering.
Hi Margot, super bedankt voor de prachtige 10! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Overzichtelijke website met mooie sieraden en een super snelle levering.
Hi, bedankt voor de positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Miranda, bedankt voor de schitterende 10, we zijn blij dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Goede service, artikelen voldoen helemaal aan de verwachting.
Hi Kim, wat een mooie 10 heb je ons gegeven, hartstikke bedankt! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering, hip assortiment! Tijdens vakantieperiode een kortingscode. Netjes opgelost
Hi Amber, dank voor je supermooie 10! Fijn dat je de oplossing tijdens de vakantie een juiste vindt. Wij zijn weer uitgerust om straks onze nieuwe winter collectie aan te bieden ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Cloë, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5. We zijn dan ook wel iets teleurgesteld met de door jou gegeven 7... Kun je aangeven wat je niet goed vond, wellicht kunnen wij hier aan werken.We horen het graag van je op [email protected] Leelavadee Jewelry30-08-'18: Hi Chloë, helaas hebben we nog geen feedback van je mogen ontvangen, zou je dit nog kunnen doen, je helpt ons hier enorm mee, bij voorbaat dank. 09-'18 Hi Chloë, wat jammer dat we niets meer van je hebben vernomen. We hopen dat je wel zo tevreden bent geweest dat we je nogmaals mogen welkom heten op onze website.
Hi, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooi assortiment, gebruiksvriendelijke website, snelle levering
Hi Kayleigh Llyn, superbedankt voor de positieve review met prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Sandra, bedankt voor de review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering. Artikelen zijn net zo mooi als op de website.
Hi, superbedankt voor de mooie review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Leuk bedrijf. Houd je goed op de hoogte van je bestelling. En de bestelling wordt op een leuke en mooie manier geleverd.
VerbeterpuntenDe omschrijving van de producten mag wel wat beter. Bijvoorbeeld van wat voor soort materiaal het is. Maar ook laten weten als er bijvoorbeeld een belletje aan een enkelbandje zit.
Hi Annick, bedankt voor je review. Een 6 is echter voor ons teleurstellend ... :-(Ons gemiddelde cijfer is een 9,5.Dat er een belletje aan het enkelbandje zit staat duidelijk beschreven bij het product. Ook leveren we enkelbandjes zonder belletje. We horen graag van je welk bandje je hebt besteld zodat we de omschrijving kunnen aanpassen als deze niet klopt.Groetjes Leelavadee Jewelry20 augustus: Helaas hebben we nog geen reactie mogen ontvangen, misschien kan dit alsnog? BVD.
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.