Pluspunten
Super bedrijf
Hi Ria, wat een leuke reactie laat je achter, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering en zo leuk verpakt!!!
VerbeterpuntenNvt
Hi, super bedankt voor de positieve review met prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten-
Hi Karin, super bedankt voor de prachtige 10, blij te horen dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Hi Miranda, bedankt voor de prachtige 10! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi, superbedankt voor de positie review! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Alles perfect verlopen betaling , snelle levering , top!!!
Hi Patricia, bedankt voor de review. Groetjes en tot ziens op onze website, Leelavadee Jewelry
Pluspunten
SNELLE LEVERING EN EEN GOEDE SERVICE
Hi Harry, superbedankt voor de geweldig mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Super snelle verzending En kwaliteit enkelbandjes
Hi Annemieke, dank voor de review. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5. Jij geeft ons een 7, dat is voldoende maar voor ons niet perfect. Kun je ons misschien nog laten weten wat we kunnen verbeteren om onze service nog beter te maken?Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Bestelling voelde al een echt kadootje
Hi Kristel, dank voor de review en wat super dat je ons zo'n prachtige 10 geeft. Fijn te horen dat het aanvoelde als het krijgen van een kadootje.Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Goed verzorgt verpakking.zag er gezellig uit met de kaarten en info
VerbeterpuntenAlles prima
Hi Y theulen, dank voor je review. Je geeft ons een mooie 8, dat is prachtig, maar niet perfect. We horen graag wat we eventueel nog kunnen verbeteren zodat we je de volgende keer nog iets beter van dienst kunnen zijn en misschien wel een 9 of 10 kunnen scoren :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Hi Frouke, dank voor je review. Je geeft ons een mooie 8, dat is prachtig, maar niet perfect. We horen graag wat we eventueel nog kunnen verbeteren zodat we je de volgende keer nog iets beter van dienst kunnen zijn. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Prachtige ring besteld, binnen op de tweede werkdag.
VerbeterpuntenAangeven in het venster welke europese maten de ringen zijn bijv.
Hi, fijn te lezen dat je tevreden bent. Dank voor de tip over de ringmaten, dit zullen we meenemen op onze website. Fijn dat je ons zo'n mooie 10 hebt gegeven, dankjewel! Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Vlugge levering.Ring zoals op foto. Mooi.Tevreden vd aankoop.
Hi Tanja, dank voor je review. Dat klinkt heel positief en we zijn blij dat je dat zo hebt ervaren. We horen graag van je wat wij nog kunnen verbeteren om de volgende keer misschien een 9 of een 10 te kunnen scoren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Plakkertje om teenringen zat niet stevig en ging eraf met even passen. Nu krijg ik geen geld retour, terwijl alles netjes is geretourneerd en niks mee is gebeurd. Dit valt heel erg tegen een geeft me naar gevoel. Hoop alsnog dat ze hierop terug komen..
Hi Martine Schouten, dank voor je bericht. Uit hygiënisch oogpunt en ter bescherming van onze klanten, mogen teenringen (en oorbellen) niet gepast worden. Dit staat zowel in onze algemene voorwaarden als op onze retour pagina. Helaas is de verzegeling van beide doorzichtige verpakkingen van de teenringen die jij retour hebt gestuurd verbroken. Het gaat dus niet om het labeltje maar om de doorzichtige verpakking. Ook het labeltje om het enkelbandje ontbreekt. Naar onze mening is jouw beoordeling dan ook onterecht. Iedereen krijgt bij ons altijd snel en netjes het aankoopbedrag retour als er aan de voorwaarden is voldaan. Dat is in jouw geval niet zo en daarom kunnen we het niet in behandeling nemen. Jij wilt, lijkt ons, ook geen teenring ontvangen die door iemand anders al gepast is...Jou beoordeling van een 2, zo kun je zien, valt erg uit de toon tussen alle andere cijfers. We proberen er altijd op een nette manier met onze klanten uit te komen, helaas kunnen we aan deze retour niets veranderen. We snappen dat je teleurgesteld bent maar er zijn grenzen.Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling, het was erg leuk verpakt en zeer snel geleverd!
VerbeterpuntenGeen
Hi Ilona, bedankt voor de prachtige 10, wat fijn te horen dat je tevreden bent. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie site , snelle en goede communicatie bij vragen, Levering super netjes verzorgd.
Hi Inge, bedankt voor de positieve review met schitterende 10! Fijn dat je zo tevreden bent, dat is goed te horen. Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Vriendelijke afhandeling van proces, krijg je als klant een warm gevoel bij.
Hi Tamara, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Superbedankt dat je ons zo'n mooie 10 hebt gegeven! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Christien, bedankt voor je positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Leuk gepersonaliseerd pakketje, dat maakt het open maken nog leuker ! Mooie en goede kwaliteit enkelbandjes.
VerbeterpuntenNiks
Hi, Bedankt voor je positieve review, fijn te horen dat je het als een kadootje hebt ervaren. Veel plezier met je enkelbandjes. Groetjes en tot ziens op onze website. Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering.
Hi Jacqueline, wat een prachtig cijfer heb je ons gegeven, super bedankt! Fijn te horen dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Goede kwaliteit, duidelijke informatie op de website & goede communicatie + snelle bezorging met als extraatje super leuk verpakt
VerbeterpuntenGeen verbeteringen!! Alles is prima geregeld, echt een aanrader
Hi Esmée, bedankt voor je review. dat klinkt allemaal heel positief. Je beoordeelt ons met een 8. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5. Betekent je 8 dat je nog niet helemaal tevreden bent geweest? We horen dan ook graag wat wij nog kunnen verbeteren om bij jou de volgende keer een 9 of een 10 te kunnen scoren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Mooie betaalbare sieraden
Hi Yvonne, superbedankt voor de prachtige 10, fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle levering. Mooi product. Direct antwoord op mail
Hi heer/mevrouw Heemstra, bedankt voor de prachtige 10! Fijn te horen dat alles naar wens is geweest en tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
Snelle nette service leuk verpakt was net of ik een cadeau kreeg
Hi Joyce, bedankt voor de positieve beoordeling. Een 8 is mooi maar voor ons nog niet perfect. Zou je kunnen aangeven op welk vlak wij nog zouden kunnen verbeteren? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pluspunten
snelle levering. Mooi verpakt.
Hi Anita, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.