Pluspunten

Een bedrijf die een PLUIM verdiend

Pluspunten

Leuke producten, snel geleverd!

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering

Pluspunten

Mooie producten! Goede kwaliteit en leuke en persoonlijke manier van het leveren van de producten.

Jammer dat er pas vanaf 15 mei geleverd kon worden, daardoor moest ik een tijdje wachten op mijn bestelling.

Pluspunten

Naast de snelle levering is de wijze waarop het enkelbandje verpakt zat helemaal top! Fantastisch dat het fairtrade is. Leuk cadeautje om te geven of te ontvangen.

Pluspunten

duidelijke en toegankelijke website uitermate snelle levering verzorgde verpakking bij levering

Pluspunten

Snelle levering, leuk en handig verpakt met een briefje en een zakje om de enkelbandjes in te bewaren. Goede overzichtelijke site!

Geen!

Pluspunten

Overzichtelijke site. Snelle levering, mooie sieraden

Nvt

Pluspunten

Het pakketje past door de brievenbus dus je hoeft niet per se thuis te zijn voor de levering, goede omschrijvingen van de producten op de website en er zitten leuke verrassingen bij zoals het bewaarzakje.

Er zat vrij veel promotiemateriaal bijgevoegd bij de bestelling.

Pluspunten

Mooie sieraden ..snelle levering en je bestelling zit netjes in een doosje en je sieraden zitten in een heel leuk zakje ..

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, producten komen overeen met afbeelding. Mooi en stevig gemaakt.

Eigenlijk heb ik geen verbeter punten. Alleen zou de collectie nog wat uitgebreider kunnen maar verder is alles perfect!

Pluspunten

Beautiful design, quality

Nnr

Pluspunten

Mooie kwaliteit sieraden en genoeg keuze.

Pluspunten

Alles keurig!

Pluspunten

Geweldige service, leuk verpakt!

Pluspunten

Snelle en geweldige service!

Pluspunten

Snelle afhandeling en verzending, goed verpakt, en een prima produkt voor een goede prijs.

Pluspunten

Super leuke sieraden voor een scherpe prijs, snel geleverd en leuk als cadeau ingepakt.....ik ben fan

Pluspunten

Snel geleverd, mooie producten voor scherpe prijzen, ik kom terug!

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit en bij vragen meteen antwoord! Top

Pluspunten

Snel en correct, mooie sieraden en echt leuk verpakt in het jute zakje. Leuk persoonlijk kaartje erbij. Topservice!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle duidelijke levering

Reviews over producten onder de assocoires zetten. Zo heb je een beter idee of het als je het in het echt ziet ook zo goed is

Pluspunten

Leuk verpakt Snel geleverd Mooie artikelen

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt Goed contakt via mail tot uiteindelijke levering

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.