Helemaal top!

Mooie ring, uniek, snelle levering en hartelijk.

Mooie sieraden en snelle bezorging

Mooie sieraden, snelle bezorging en niet echt duur. Beetje jammer dat je plastic verpakking van de sieraden wat goedkoop oogt.

Optijd geleverd

Mooie spullen

Fantastische service !

Het bestellen ging enorm gemakkelijk omdat de site heel overzichtelijk is. De service daarna is ook heel goed. Heel snelle levering !

Prachtige sieraden

Wat fijn dat ik jullie ontdekt heb! Prachtige, goedbetaalbare sieraden van hoogwaardige materialen. Hier zal ik nog menig cadeautje voor mezelf en anderen kopen!

Heel Goed

Hele mooie armband ontvangen waar mijn schoondochter heel blij mee was. Snelle levering. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aannemen

Mooie grote kralen

Heel fijn dat er ook armbanden zijn van 22 cm met grotere kralen dan 8cm.

Mooie producten, goede service

Al een paar keer besteld, mooie sierraden, goede kwaliteit en goede service!

Mooie ringen

Mooie site en hele mooie sieraden. Ringmaat 9 valt mijn idee iets kleiner uit, maat verder zijn ze super mooi

Mooi artikel, snelle levering

Super snel, leuk ingepakt. Dit komt over als heel enthousiast!

Super snel. Leuk ingepakt. Dit komt over als een super enthousiast bedrijf! Zeker ga ik hier vaker bestellen!

Mooi, maar sluit niet.

Krijg de ringetjes niet in elkaar.

Hele mooie producten erg blij mee ga zeker nog een keer bestellen.

Prachtige oorbellen

Prachtige oorbellen, heel blij mee!

Great rings!

Very accurate with delivery times and what you see on their webpage is what you get! Very happy with the jewellery I’ve ordered!

Bestelling was niet naar wens. Ander product besteld, was geen probleem om retour te sturen

Mooi sieraad zoals afgebeeld, snel geleverd,

Bedrijf komt belofte en verwachting na. Je kunt hier veilig online shoppen.

Helemaal content

Mooie sieraden, exact zoals omschreven. Goed geprijsd en snel geleverd. Ook aan de verpakking en verzending is zorg en aandacht besteed.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.