Mooie oorhangers labradoriet

Ik zocht als cadeau voor iemand zilveren oorhangers met labradoriet steen Hier gevonden en ze zijn heel mooi en heel redelijk van prijs

De service is erg snel, en een prachtige en eerlijke webwinkel. mooie producten met échte edelstenen. Ik had mijn producten snel in huis, en het was goed en mooi verpakt.

Zilveren Oorbellen met labradoriet steentjes

Mooie zilveren oorbellen met prachtige labradoriet steentjes

Prachtige webshop, snelle service, goed ingepakt

Wat een prachtige webshop. Een hele snelle levering. Geen problemen ervaren. Zeker aan te raden om hier te bestellen!

Prachtige webshop, snelle service, goed ingepakt

Prachtige oorbellen voor een redelijke prijs

Op zoek naar een sieraad met labradoriet kwam ik bij Leelavadee terecht Ik vond daar verschillende mooie armbanden, hangers en oorbellen Gekozen voor deze mooi gevormde oorbellen in zilver met mooi geslepen labradoriet steentjes

Precies wat ik er van had verwacht

De ring is precies wat ik er van had verwacht,de ring maat is goed,en de verpakking en levering top.

Je krijgt wat je verwacht te ontvangen.

Betrouwbaar adres om heerlijk veilig en leuk te kunnen shoppen.

Precies wat ik verwacht had, daarbij snelle levering. Afspraken komen zij na.

Betrouwbaar adres om heerlijk veilig en leuk te kunnen shoppen.

Precies wat ik verwacht had, daarbij snelle levering. Afspraken komen zij na.

Mooi sieraad

Ik was al een tijd op zoek naar een ring met lapis lazuli. Gevonden bij Levadee voor een aantrekkelijke prijs. Ik ben er blij.mee

Mooi product en snelle levering

Mooie ring, goede communicatie en snelle levering.

Super tevreden

Goede webshop met duidelijke foto's,prachtige ring, en vriendelijke service dmv bedank kaartje bij de zending. Maakt het persoonlijk en geeft vertrouwen.

Super tevreden

Een hele mooie ring, precies wat ik er van had verwacht, keurig verpakt, en netjes geleverd.

perfect

perfect met alles: product, verpakking, contact, klantenservice!

Het pakje is super snel en netjes geleverd. De ring is mooi verpakt in een doosje.

Mooie ringen!!!!

Snelle levering. Mooie ringen! Goede kwaliteit.

Snelle levering, mooie sieraden

Zeer snelle levering, kwaliteitsvolle producten

Goede snelle service

Mooie producten, snelle verzending

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.