Super tevreden

Goede webshop met duidelijke foto's,prachtige ring, en vriendelijke service dmv bedank kaartje bij de zending. Maakt het persoonlijk en geeft vertrouwen.

Super tevreden

Een hele mooie ring, precies wat ik er van had verwacht, keurig verpakt, en netjes geleverd.

perfect

perfect met alles: product, verpakking, contact, klantenservice!

Het pakje is super snel en netjes geleverd. De ring is mooi verpakt in een doosje.

Mooie ringen!!!!

Snelle levering. Mooie ringen! Goede kwaliteit.

Snelle levering, mooie sieraden

Zeer snelle levering, kwaliteitsvolle producten

Goede snelle service

Mooie producten, snelle verzending

Super mooie verpakking

Hele snelle levering en heel mooi ingepakt. Bedankt!

Mooie sieraden,kwalitatief goes,snelle levering. Happy klant.

Geweldig!!!

Ik heb een snake ketting gekocht. De volgende dag was hij thuis. Uitstekend kwaliteit!!! Helemaal verliefd op de verpakking en het kleine tasje. Dat zal zeker niet mijn eerste en laatste bestelling zijn.

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen en snel geleverd. Goede service. Ga er zeker nog eens bestellen.

Mooie overzichtelijke webshop met unieke sieraden met grote keuze.

Min puntje, retourneren ( track en tracé) komt op kosten van de klant. Dat weerhoudt mij om opnieuw een andere ring uit te zoeken. Dat vindt ik echt een issue. Aanbeveling: ja: om de kwalitatief goede mooie sieraden. Aanbeveling: nee: als het om retourneren/ ruilen gaat.

Snel verzonden, mooi sieraad

Leuke website. Zag een hanger en was verkocht. Was er maar eentje van, zo krijg je het gevoel iets unieks te hebben. Mooie ruwe amber in stevige, zilveren omlijsting

Blij mee

Erg mooie ringen! Natuurlijke producten en zeer stijlvol.

Heel positief verrast

Ik heb een ring besteld met maansteen. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat hij zo mooi was. Ik ben erg blij mee. Prijs en kwaliteit verhouding is top!

Mooie ring.

En snel geleverd.

Heel goed!

Goede en snelle service

Mooie sieraden en een vlotte levering! Top!

Mooie sieraden en een vlotte levering. Top!

Snel verzonden, nette prijs, moeder was blij!

Ik heb een paar oorbellen gekocht bij Leelavadee voor mijn moeders verjaardag. Ze had ze zelf uitgekozen en toen ze de oorbellen kreeg was ze er ook heel blij mee. De prijs was heel net, goedkoper dan andere oorbellen die ze daarvoor overwoog. Aanrader dus!

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.