Top service en mooie collectie!

Prettig, snel, fijne manier van communiceren

Altijd erg tevreden met alle bestellingen! Leuke sieraden!!

Snelle, vriendelijke en correcte service

Mooie, unieke juwelen aan een eerlijke prijs. Ik had een verkeerde armband ontvangen, de volgende dag antwoord dat de correcte opgestuurd wordt. Correcte en vlotte service!

Prachtige sieraden en een super service. Mijn nieuwe ritueel ‘s morgens als ik wakker word eerst mijn nieuwe sieraden omdoen en ze een tijdje bewonderen alvorens ik verder ga met het aankleden

Goed.

De oorknoppen met amethist zijn mooi en precies zoals ik dacht. Wat ik wel jammer vind is dat je, als je de oorbellen wilt uitpakken, het staafje van de oorknop zelf moet rechtbuigen. Jullie nemen daarmee wel een risico. Bij mij is er een staafje niet helemaal goed recht en daardoor zit de oorbel niet echt mooi tegen je oor. Ik kan dan niet op jullie terugvallen daar de zegel verbroken is. Dat vind ik heel jammer. Vandaar goed anders zou het uitstekend geweest zijn.

Een mooi sieraad

Snelle levering en een mooi sieraad.

hartstikke mooi

Prachtige ringen, snel geleverd en zoals omschreven Zou er zeker weer bestellen.

Goed product en snelle levering. Ook nog eens leuk ingepakt.

Goede service en mooie sieraden!

Vriendelijke medewerkers en goede service! Super blij met mijn bestelde sieraden, zijn heel mooi! Bestel hier zeker nog eens.

Super snelle uitstekende service!!

Blij met mijn mooie ring

Prachtige oorbellen, goede service!

Super webshop

2 Enkelbandjes gekocht, snelle reactie op mijn vraag per mail. Zelfde dag verzonden, het was wel wat langer onderweg maar dat kwam door de post. Leuk gratis kaartje ontvangen en gepersonaliseerde aanhef op bijgaande brief. Stevig verpakt in een doosje. Vandaag weer wat besteld, echt een aanrader!

Prachtige ring

Ik heb een maansteen-ring besteld. In het echt nóg mooier! Ben zo blij mee. Goede service, snel in huis. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Amazing

Duidelijke informatie op de website, snelle levering, prachtige sieraden. Precies zoals op de foto. Vriendelijke medewerkers ( insta). En de sieraden zijn zo mooi! Ik kan niet stoppen met het kijken ernaar!

Snelke levering erg tevreden met het product

Super goed

Snelle, goede service en levering.

Mijn eerste bestelling lukte niet meteen, een mailtje gestuurd naar de klantenservice en een snelle en prettige reactie. Na bestellen van een aantal sieraden, de dag erna in huis. Alles netjes en hygiënisch verpakt. En bij het uitpakken een feestje omdat alles er zo mooi uit zag.

Leuk enkelbandje mooi ingepakt

Correct

Leelavadee is goed en snel met verzenden, en correct met retour.

Betrouwbaar

Wat ik heb besteld, lees; wat ik op de site zag, kwam precies overeen met de echte armband zoals thuisgestuurd. Snelle levering en ook nog eens leuk verpakt.

geweldige ring en zeer snel geleverd

Mooi ring ...snel geleverd. Top!!

Zeer tevreden klant

Ik had enkele verlengkettinkjes nodig voor een ketting met hanger uit Engeland die volgens mij nog te klein was voor de nek van een kind. Ik kreeg ze keurig verpakt en snel toegestuurd, zodat ik de hanger nu zonder problemen kan dragen.

Uitstekend:

Keurig geregeld, en snelle levering.

Mooie sieraden..goede kwaliteit

Mooie zilveren ring gekocht, Al meerdere keren iets besteld. Altijd mooi verpakt en snel geleverd

Ben zeer te spreken, alles perfect, goede afhandeling en heel mooi in gepakt, binnenkort weer wat bestellen ;)

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.