snelle verzending, mooie kwaliteit

mooie ring voor een mooie prijs!

Super mooie sieraden, heel mooi verpakt!

Kon moeilijk een keuze maken tussen alle mooie sieraden. Ze zijn snel geleverd en heel netjes/mooi verpakt. Helemaal blij mee!

Snel geleverd, mooi spul, leuke verpakking

Perfect, ik koop er zeker vaker

De oorbellen zijn geweldig! Besteld en zelfde dag in huis!

Zij blij, dus ik blij

Gezocht naar een mooie brede armband van zilver, hier gevonden. Ziet er in het echt uit zoals verwacht.

Goede service na contact

Be9n uitstekend te woord gestaan ivm een vraag over oorbellen,Zeer vriendelijk.en duidelijkheid.Top.

Snelle verzending & Super service!!

Ik had een mooie ring besteld, helaas iets te klein. Deze retour gestuurd en een maatje groter besteld. Supersnel in huis en mijn retour is ook supersnel verwerkt! Buiten dat, erg blij met mijn mooie ring!

Snelle verzending, mooie ketting

Snelle verzending, mooie ketting gekocht met korting

Prachtige stenen

Zeer mooie natuur stenen en edelstenen hoop in de toekomst nog meer te kopen met dank

Fijne site, makkelijk te bestellen. Snelle levering, mooi verpakt. Blij met mijn oorbellen

Dik tevreden

Leuke sieraden netjes verpakt. Ben er heel blij mee

Zeer goed ervaren

Duidelijke website, groot aanbod, goed verpakt, vlotte verzending, duidelijke info per mail. Ik ben blij met mijn mooie hanger!

Prima ervaring, mooie betaalbare sieraden

Nu al fan van Leelavadee. Groot assortiment betaalbare zilveren sieraden , snel geleverd. Erg goed!

Prachtige sieraden voor een aantrekkelijke prijs

Veel keus en snelle levering voor mooie prijs. Perfect verpakt en elk sieraad is een verrassing. Ben er heel blij mee!

Snel en goed

Ketting met hanger snel geleverd en naar wens!

Fijn bedrijf met mooie sieraden

Goed geholpen met keuze en mooie edelsteen ring ontvangen. Ga zo door!

Super mooie ringen

Ik heb 2 ringen besteld en ze zijn echt nog mooier.

Teleurgesteld

Ik heb een bestelling gedaan; een ring en oorbellen. Helaas stond er in de oorhaakjes geen merk dat het zilver was. In verband met allergie draag ik zilver 925. Hierover heb ik contact gehad met bedrijf en er werd mij verzekerd dat het echt zilver was en mocht ik ze niet willen dan kon ik ze retourneren (op eigen kosten). Ook de ring had een verkleuring; het zou gaan om oxidatie werd gezegd en met goede zilverpoets is dit weg te poetsen. Echter, dit was niet het geval. Mijn vraag om deze kosteloos om te ruilen voor een zelfde gaaf exemplaar (een prachtige ring die alleen op dat moment afgeprijsd was) is in de mail niet beantwoord. Aan mijn vraag om de retourkosten gezien het "gebrek", voor hun rekening te nemen, werd wel gehoor gegeven. Dus ik heb oorbellen en ring geretourneerd. Al met al een teleurstellende ervaring en het Jammer, had meer klantenservice verwacht. Ik twijfel om de ring opnieuw te bestellen vanwege de ervaring, maar ook omdat die nu veel duurder is.

Geweldig!

Mooi sieraad zoals online te zien is en mooi verpakt in doosje, leuk om zo kado te geven. Snelle service.

Volgens afspraak

Blij met service en sieraden

Snelle reactie op mail en goed geholpen met mn vragen. Ook de edelsteen ring is helemaal naar wens. Blij mee.

Helemaal happy

Het is zeker niet de eerste keer dat ik iets koop bij Leelavadee maar ook deze keer was het weer snel in huis en boven verwachting. Ga zo door!

Mooie sieraden , tevreden

Sieraden zagen er mooi uit Precies zo als het aangeven was en de foto liet zien

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.