Hi Chantal, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De sieraden zien er mooi uit, alleen de oorbelletjes kreeg ik moeilijk in dit kwam ( door contact met jullie ) dat ze zo klein zijn.
Hi Maria, bedankt voor de review. Kleine oorringetjes gaan altijd wat lastig in, wil je dit niet dan kun je beter kiezen voor wat grotere ringen. Een tip bij kleine oorringetjes is om ze vanaf de achterkant door je oor te schuiven, dan kun je aan de voorkant meekijken in de spiegel. Veel plezier met je nieuwe sieraden. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
De sieraden zien er mooi uit, alleen ben een kwartier aan het mieren geweest om de oorbellen in te doen, de sluiting gaat te moeizaam en is een heel gepriegel om ze dicht te krijgen....
Ik ben zeer tevreden, savonds besteld , de volgende dag in huis , netjes verpakt in de brievenbus, super
Hi Manuela, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ruim aanbod aan betaalbare sieraden. Snelle en nette verzending. Makkelijk en snel bereikbaar via mail en telefoon. Jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.
Hi Monique, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Wat betreft de verzendkosten, die zijn voor PostNL. Bij PostNL moeten ze uiteraard ook wat verdienen. Wij doen onze inkoop geheel zelf, op de fairtrade wijze en hebben geen leveranciers die bijdragen in de verzend- en retourkosten. Wij kunnen alleen gratis verzenden als we de prijs van de sieraden verhogen en dat vinden we niet transparant. We hopen dat dit je enig inzicht geeft waarom er verzendkosten worden berekend. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ze hadden precies wat ik zocht: labradoriet arndbandje, oorbellen en hanger! Ook nog eens veel keuze en heel redelijke prijzen. Supersnel geleverd. Perfect, as always!
Hi Irma, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn eerste ervaring met Leelavadee is echt helemaal top. Ik bestelde een ring en een paar oorbellen en had het de volgende dag al in huis. De oorbellen waren in het echt nog mooier dan ik had verwacht, ik ben er super blij mee. Ik zal zeker vaker hier gaan bestellen, ook leuke kadootjes!!!
Hi Mehdi, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
levering was snel en goed; moest helaas wel terug waarbij het retourneren soupel ging.
Mooi hangertje en snelle levering
Hi Hilde, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Er is voor iedereen wel wat te vinden door het uitgebreide assortiment. Klantenservice is altijd goed te bereiken en mailtjes worden snel beantwoord. Er wordt altijd voor een passende oplossing gezocht als iets niet gaat zoals t moet gaan. Ik geniet nog elke dag van de mooie items die ik bij Leelavadee heb gekocht.
Hi Khadija, bedankt voor de positieve review, wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel en goed
Hi Gerrie, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige keus, mooie artikels en rap geleverd. Schitterend !
Hi Martine, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Super vriendelijk in het contact wat het laagdrempelig maakt. Zeer vlotte levering en mooie kwaliteitssieraden. Alle lof!
Hi Janet, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Altijd alles oprijd, persoonlijke benadering is top En geweldige sieraden
Hi Marian, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Vlotte handel, daar hou ik van! Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
Hi Joke, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Jullie zijn het 3e webbedrijf waarbij ik iets kocht met een blauwe steen, mijn lievelingskleur. Bij de beide eerste bedrijven werd ik teleurgesteld. Want ondanks hun opmerking 'Pas op, de kleur kan iets afwijken, want het is een natuurproduct' bleek bij aflevering dat die afwijking toch wel (heel) groot was. Maar bij jullie is het 'what you see is what you get'. Ik kocht de steen 'Larimar' en tuurlijk zitten er in de ene steen wat meer witte wolkjes dan in de andere - no problem. Wat ik tot volle tevredenheid ontving is prachtig lichtblauw, met hier en daar een wolkje. Tot besluit, ik vind/vond jullie product/prijsverhouding in het voordeel uitvallen voor mij als koper. En ik neem toch aan dat dit niet komt vanwege uitbuiting van de ambachtslieden op Bali. Een Fairtrade-keurmerk op jullie site zou bij iedereen alle twijfel wegnemen - ik doe maar een suggestie.
Hi Lily, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. En wat fijn dat het larimar sieraad zo goed in de smaak is gevallen! We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Oorbellen waren zeker zo mooi als afgebeeld. Snelle levering en goed verpakt. Toch de stekers een beetje verbogen, jammer, hadden misschien iets dikker mogen zijn.
Snelle levering en mooie producten, ik heb 2 ringen besteld.
Hi Elisa, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ringen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het was keurig verzorgd. Mooi ingepakt. Zal zeker weer bij uw zaak kopen. En aan te bevelen. Met vriendelijke groeten Berendina Tolsma.
Hi Berendina, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De website is heel overzichtelijk. Ik vind gauw wat ik zocht, maar dan nog mooier dan ik het me had voorgesteld. In de opmerkingen had ik gevraagd of de labradoriet een lichtblauwe variant mocht zijn en inderdaad, de mooiste lichtblauwe steen werd me toegestuurd. Zeer tevreden dus! Bovendien mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Hi Lisette, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe labradoriet sieraad. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb een prachtig armband gekocht ben er heel blij mee!!! En was snel geleverd
Hi Lisa, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe armband. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik zocht een leuk cadeau voor een vriendin, uiteindelijk oorbellen, armband en ketting uitgekozen. Leelavadee heeft alle sieraden netjes ingepakt en ik kon alles de volgende dag al ophalen bij het post NL punt! Cadeautje was een succes.
Hi Suzanne, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. En wat fijn dat het cadeautje zo goed in de smaak is gevallen! We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De earcuffs zijn erg mooi, blij mee! Fingertopring beetje zacht zilver maar wel heel mooi. Jammer dat een bepaalde ring al een tijdje uitverkocht is, hopelijk komt hij snel weer, dan ga ik die zeker ook bestellen.
Ik heb een ring met robijn en een flower of live hangertje, beide zilver, gekocht. Ze zijn beide zo mooi, ik ben er super blij mee. Dank je wel! Ook de levering was snel en zonder gedoe.
Hi Soeka, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring en hanger. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie kwaliteit sieraden die goed en snel worden bezorgt
Hi Erik, bedankt voor de prachtige positieve review, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.