Mooie sieraden! Goede en vriendelijke service!
Hi Lianne, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie betaalbare sieraden en snelle verzending, helemaal tevreden.
Hi Barbara, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb 2 hele mooie ringen besteld, ze zijn prachtig en zeker voor deze prijs. Ben er heel blij mee.
Hi Hilde, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ringen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hetgeen ik heb besteld is precies wat ik had verwacht. Goed ingepakt.
Hi Linda, dank voor je review. Ons gemiddelde is een 9,6. Jij geeft een 8. Dat geeft aan dat je niet 100% tevreden bent geweest. We horen graag wat we nog kunnen verbeteren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden en super snel geleverd. Ook erg leuk ingepakt en een lief kaartje erbij.
Hi Alda, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb inmiddels al heel wat keren een prachtig sieraad besteld. Ik geniet er dagelijks van!! Als het eens tegenvalt is er geen enkel probleem om te retourneren. Altijd vriendelijk en leuk verpakt met een persoonlijke touch! Zeer gewaardeerd!!
Hi Hanneke, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je een tevreden vaste klant bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb hier 2 ringen besteld. Ze zijn ontzettend snel binnengekomen en zien er ook nog eens fantastisch uit. Ben zeer tevreden met leelavadee!
Hi Fee, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ringen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb met kerst een ring en een hanger met ketting besteld en dit zijn echt fantastische sieraden. Ik heb een mooie set met maansteen waar ik superblij mee ben. Leuk kaartje ook erbij! Dankjewel. XXX
Hi Mandy, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie betaalbare edelsteen sieraden (waar ik dol op ben) en nog een snelle en vriendelijke service ook, top!
Hi Janet, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe edelsteen sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
snelle levering van de bestelling. blij met de ring
Hi Ellen, bedankt voor de review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Was fijn shoppen. Tip: duidelijker aangeven als oorbellen niet per paar komen
Beste Inge, dank voor je review. Een 7 is voor ons erg teleurstellend! (ons gemiddelde is een 9,6) Komt dat omdat het voor jou niet duidelijk is geweest dat de earthreaders per stuk gaan? Als er een earcuff of earthreader per stuk wordt verkocht staat dit ook duidelijk omschreven. Bij de earthreader die jij hebt aangeschaft staat in het bovenste punt: "per stuk, wil je een paar, stop dan 2 stuks in je winkelmandje". 'Per stuk' staat zelfs in vetgedrukte letters...wellicht heb je dit dan toch nog over het hoofd gezien? Met vriendelijke groet, Leelavadee Jewelry
Gewoon goed.
Hi Marij, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Elegante ketting met malachiet. Kwam een dag na de bestelling al binnen via de post. Mooi en netjes verpakt. Aanrader!
Hi Luscinia bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ketting en hanger. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zo plezant en zo mooi
Hi Tristen, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering!!
Hi Pat, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering van mooie kwaliteit ringen, ik ben happy!
Hi Kelly, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi,eerlijk product met snelle levering
Hi Ida, dank voor je review. Ons gemiddelde is een 9,6. De 8 van jou geeft aan dat je waarschijnlijk niet 100% tevreden bent geweest. Kun je ons nog laten weten wat er niet helemaal naar wens is geweest, wellicht kunnen we tot een oplossing komen. We horen het graag. Met vriendelijke groet, Leelavadee Jewelry
Super aanrader Mooie sieraden en duidelijke communicatie
Hi Ryan, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Fijne jaarwisseling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie oorbellen en snelle levering
Hi Mary-Anne, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag terug in onze webshop. Fijne jaarwisseling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering en goede service.
Hi Detta, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Fijne jaarwisseling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden van top kwaliteit voor goede prijs. Snelle levering.
Hi Linda, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Fijne jaarwisseling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Very good contact with seller. Beautiful jewelry
Hi Dagmara, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Fijne jaarwisseling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Toevallig de site Leelavadee gevonden. Mezelf op een prachtige ring getrakteerd, die ik met veel plezier ga dragen. Dank je wel voor de snelle levering.
Zeer goede en snelle reactie en de verzending is supersnel
Hi Danny, bedankt voor de positieve review. We zien je graag terug in onze webshop. Fijne jaarwisseling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Lara, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Fijne jaarwisseling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.