Snel, zorgvuldig, mooi..

De reactie op mijn bestelling (oorstekers) was snel en duidelijk. De bezorging prima en de verpakking leuk om cadeau te geven.

Makkelijk bestellen, snel leveren

De webshop is duidelijk en overzichtelijk, het afronden van de bestelling ging zeer gemakkelijk. De bestelling was de volgende dag geleverd, netjes en goed verpakt in goede stevige doosjes. Al met al zeer tevreden!

Zeer snelle levering en goed verpakt.

Netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.

prachtige armband, precies zoals op de website

Producten zijn mooi van kwaliteit de levering op tijd en vriendelijke mensen.

Snelle levering van een mooi product

mooi en netjes

mooie sieraden. Netjes geleverd en vriendelijke klantenservice.

Mijn armbandje werd zoals op de website beloofd, de volgende dag bezorgd. Was mooi verpakt en precies zoals op de foto. Ik ga zeker vaker bestellen

Goed en snel afgehandeld de bestelling

Goed gevoel

Snel, leuk verpakt, TOP!

Ik heb mijn bestelling super snel ontvangen en het was precies zoals ik had verwacht. Helemaal tevreden dus!

Supermooie kwaliteit, snel bezorgd.

Ik was verliefd op een mooie ring met maansteen. Ik bestelde hem en kreeg een kortingscode. Balend dat ik de code niet voor de ring kom gebruiken mailde ik de klantenservice. Het werd meteen voor mij opgelost. Binnen een paar minuten had ik antwoord en werd de order geannuleerd en kon ik alsnog met de code de korting gebruiken. Meteen opnieuw besteld natuurlijk. 2 dagen later lag mijn prachtige bestelling in de brievenbus en kon ik genieten van mijn mooie product.

Mooi produkt, snelle en correcte aflevering

Het kettinkje was precies zoals ik het verwachtte, correct afgeleverd en mooie geschenkverpakking !

Ring

Prachtig product, goede kwaliteit. Mooi verpakt en heel snel geleverd.

Prachtig

Ketting besteld en moet zeggen dat in het echt de ketting 10x mooier is dan op de fotos op de site. Ook de levering was de volgende dag. Ga sws nog een ketting bestellen.

Mooie oorbellen!

3 setjes oorbellen gekocht en allemaal prachtig. Leuk kaartje erbij in met een win actie. Daar ga ik natuurlijk aan meedoen!

Mooi verpakte fijne sieraden

Verrast en blij, maar na4 dagen verloor ik het bedeltje en heb alleen het tingetje over. Jammer.

Positief

Bestelling op tijd binnen. Reactie op de "prijsverlaging" positief beantwoord. Betrouwbaar en een goede service. Top

Mooi!

Hele mooie armband ontvangen binnen twee werkdagen!

Erg tevreden

Mooie ring, klantvriendelijk en behulpzaam. Ook nog erg snel in huis.

Mooie sieraad en goede service

Mooie sieraad en goede service.

prachtige kwaliteit

de bestelde hanger bleek nog mooier dan verwacht en was snel geleverd. een prima adres om vaker te bestellen.

Zichtbaar Positief.

Snelle levering Prijs kwaliteit oke Bedrijf bereikbaar en echt !!!!! Je hoeft niet bang te zijn opgelicht te worden. En super goede service bij retour of ruilen.

Mooie armband, snelle verzending

De armband die ik had uitgekozen voldoet helemaal aan mijn verwachting; prachtige kleuren en vormgeving. Gaat mijn man vast heel blij mee zijn!

Goede service, duidelijke communicatie en snelle levering.

Helemaal blij

Mooie maansteen oorbellen gekocht. Zoals altijd super snel in huis en nog mooier dan op de foto. Ik ben er erg blij mee.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.