Zilveren ring besteld, deze was snel in huis. Mooie stevige kwaliteit, ben er erg blij mee.
Hi Anja, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Altijd alles netjes ontvangen en bij vragen kan ik terecht en worden ze snel behandeld, 100 procent vertrouwen, hele bijzondere sieraden voor een mooie prijs.
Hi Nathalie, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het product was zeer snel binnen. Prijs en product kwaliteit is in balans. Klanten service en communicatie is top.
Hi Werner, ai....een 4, dat overkomt ons nooit! Wat vervelend te horen dat je niet tevreden bent. Heb je al contact opgenomen met de klantenservice? Zij helpen je vast graag verder. Groetjes Leelavadee Jewelry 1-12: We hebben begrepen dat de klantenservice contact met jou heeft opgenomen en dat het opgelost gaat worden.
Originele beoordeling
Helaas doet het product niet aan de verwachtingen. De foto is mooi maar het echte produkt niet zo. Je kan niet veel verwachten voor het geld maar als je lijm resten ziet dan is dat niet goed.
goede levering, keurig verzorgd,
Mooie sieraden en een correcte levering
Hi Annelies, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb er onlangs een armbandje bestelt heel mooi en echt zilver nu ben ik in afwachting van oorbellen
Hi Rita, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe armbandje. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima. Op tijd bezorgd en de oorhangertje zaten in een mooi doosje. Tip: op website hoofd plaatsen met de oorhangers om te kunnen zien wat de ware grootte is van de hangers. Ik had ze nl groter verwacht.
Hi Ineke, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je bijna helemaal tevreden bent. We proberen zoveel mogelijk oorbellen in een oor te fotograferen, echter zijn we afhanklijk van tijd, een model en een snel wisselende collectie. Soms kan het daardoor even duren voordat we alle oorbellen ook in een oor op een foto hebben. Daarom ook dat we alle afmetingen er in centimeters bijzetten, zodat je toch een goed beeld krijgt van hoe groot de oorbellen zijn. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn over de afmeting dan kun je dat uiteraard altijd laten weten. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb al vaker iets besteld bij Leelavadee. Altijd ben ik tevreden met de bezorging en blij met het bestelde product. Mooie en aparte ringen, daar hou ik van!
Hi Lidwien, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Sieraden op woensdagavond besteld. Vrijdag ontvangen in zakje en doosje. Ring en oorbellen zien er heel mooi uit. Blij mee!!!
Hi Margot, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe ring en oorbellen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De reactie op mijn bestelling (oorstekers) was snel en duidelijk. De bezorging prima en de verpakking leuk om cadeau te geven.
Hi Guurtje, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De webshop is duidelijk en overzichtelijk, het afronden van de bestelling ging zeer gemakkelijk. De bestelling was de volgende dag geleverd, netjes en goed verpakt in goede stevige doosjes. Al met al zeer tevreden!
Hi Martin, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.
Hi Angelique, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi CF, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. Groetjes Leelavadee Jewelry
Producten zijn mooi van kwaliteit de levering op tijd en vriendelijke mensen.
Hi Micha, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering van een mooi product
Hi Laura, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
mooie sieraden. Netjes geleverd en vriendelijke klantenservice.
Hi Hilda, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn armbandje werd zoals op de website beloofd, de volgende dag bezorgd. Was mooi verpakt en precies zoals op de foto. Ik ga zeker vaker bestellen
Hi Miranda, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe armbandje. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goed gevoel
Hi Astrid, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb mijn bestelling super snel ontvangen en het was precies zoals ik had verwacht. Helemaal tevreden dus!
Hi Emma, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik was verliefd op een mooie ring met maansteen. Ik bestelde hem en kreeg een kortingscode. Balend dat ik de code niet voor de ring kom gebruiken mailde ik de klantenservice. Het werd meteen voor mij opgelost. Binnen een paar minuten had ik antwoord en werd de order geannuleerd en kon ik alsnog met de code de korting gebruiken. Meteen opnieuw besteld natuurlijk. 2 dagen later lag mijn prachtige bestelling in de brievenbus en kon ik genieten van mijn mooie product.
Hi Caroline, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe maansteen ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het kettinkje was precies zoals ik het verwachtte, correct afgeleverd en mooie geschenkverpakking !
Hi Judith, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe ketting. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtig product, goede kwaliteit. Mooi verpakt en heel snel geleverd.
Hi Bet, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe sieraad. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ketting besteld en moet zeggen dat in het echt de ketting 10x mooier is dan op de fotos op de site. Ook de levering was de volgende dag. Ga sws nog een ketting bestellen.
Hi Nadia, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe ketting. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
3 setjes oorbellen gekocht en allemaal prachtig. Leuk kaartje erbij in met een win actie. Daar ga ik natuurlijk aan meedoen!
Hi Sandra, bedankt voor de prachtige positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe oorbellen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Verrast en blij, maar na4 dagen verloor ik het bedeltje en heb alleen het tingetje over. Jammer.
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.