Mooie sieraden, snel geleverd. Dank..
Hi Anuschka, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zo mooi
Hi Annet, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden en vriendelijk en behulpzaam personeel. En ik had m’n bestelling super snel in huis!
Hi Greet, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De ringen waren mooi verpakt en zijn van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop.
Hi Margot, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Bij bestelling van meerdere enkelbandjes was 1 zilveren niet meegeleverd. De voorraad bij Leelavadee klopte en de PTT had vermeld dat het gewicht etc. ook klopte. Ik was best ontdaan want hoe ga je bewijzen dat je het écht niet hebt ontvangen? Aller vriendelijkste medewerkster aan de lijn gehad en na een week toch alsnog een zilveren enkelbandje mogen ontvangen. Erg blij met de afhandeling.
Hi Monique, bedankt voor de review. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie oorbellen van Maansteen
Hi Kiki, bedankt voor het schrijven van de review! Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe maansteen oorbellen, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zie één zin hieboven.
Hi Joke, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
snelle levering, goed product, ziet er net zo uit alsop de foto
Hi Karin, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima service. En geven snel antwoord op jouw vragen.
Hi Mireille, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik had een hanger besteld, echt schitterend. Zeker zo mooi als wat op de afbeelding stond. Ik zal het met heel veel plezier dragen. Er zat ook een kaartje bij, bedankt voor je bestelling, erg attent. Bovendien was de bestelling erg snel binnen. groetjes van Ancora Vos
Hi Ancora, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe hanger, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke cadeautjes om weg te geven.
Hi Chayenne, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Walle, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Met plezier geshopt op de website en artikelen met zorg verpakt ontvangen
Hi Peter, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Supersnelle levering, veel keus uit prachtige sieraden.
Hi Hester, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden en snel geleverd!
Hi Mo, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ontzettend leuke sieraden. Snel geleverd en fantastische service! Heel veel keus en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Een echte aanrader!
Hi Rommie, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sierraden en snelle levering, dik tevreden.
Hi Brigitta, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal dik tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede producten, uitgebreid assortiment, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een fantastische service!!
Hi Martina, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden, we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb voor het eerst een ring en een paar oorbellen gekocht en alles was mooi ingepakt en boven verwachting mooi. Ik ga zeker vaker shoppen!
Hi Maddie, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen en ring en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goed geregeld, snelle bezorging, goede pasvorm
Hi Sliek, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie overzichtelijk webshop met te gekke ringen en oorbellen. Ze houden je ook goed op de hoogte van je bestelling. Ik ben meer dan tevreden!
Hi Rowena, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring en oorbellen en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Alles verliep netjes en vlot. Helaas zijn de Boeddha oorringetjes niet heel goed en moesten we ze verbuigen. Met wat duw en trekwerk zitten ze in mijn oren maar ze kunnen er niet uit zonder stuk te maken.
Hi Jacqueline, dank voor je review. Wat jammer te lezen dat je niet tevreden bent met de Bali hoop 10 mm oorringetjes. Deze ringetjes zijn heel erg klein en inderdaad lastig in je oor te krijgen. (dit geldt in het algemeen voor dit soort kleine ringetjes, bij elke sieraden winkel of shop) Het wil wel eens helpen als je ze achterstevoren in je oor doet, dan zit de sluiting voor en kun je er makkelijker bij of in de spiegel meekijken. We vinden het wel jammer dat je niet even contact met ons hebt opgenomen, we waren vast wel tot een oplossing gekomen als je niet tevreden bent. Uiteraard kun je alsnog even contact opnemen, wij hebben graag tevreden klanten! Groetjes Leelavadee Jewlery
Ik heb een hele mooie ring met een maansteen hier gekocht. Hij was in het echt nog mooier dan ik dacht. Dat vond ik wel heel goed. Ik had het ook de volgende dag in huis dus de bezorging is ook heel snel. En er zat een heel leuk kaartje bij.
Hi Shayana, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe maansteen ring en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Eerste keer oorbellen gekocht bij leelavadee, snel in huis en mooie kwaliteit voor een redelijke prijs.
Hi Barbara, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Erg tevreden met mijn nieuwe Maansteen ring, nog mooier dan op de foto :-) Ook fijn dat de ring de volgende dag al geleverd werd. Ik ga zeker vaker bestellen.
Hi Jannie, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.