Ik kocht twee paar oorbellen met de labradorietsteen. Het ene paar was jammer genoeg niet naar mijn verwachtingen. Leelavadee is normaal gezien kwaliteit, maar de sluiting van het ene paar was helemaal niet handig. Je moet een klein staafje in een klein buisje duwen. Het is zo fijn dat dat niet lukt. Met als gevolg dat een grote kans bestaat dat je ze verliest als je ze draagt. Daar betaal ik dan €30 voor.
Hi Heleen, wat jammer te lezen dat je niet tevreden bent met je aankoop. Volgens ons systeem heb je nog geen contact gehad met onze klantenservice, dat vinden we uiteraard erg jammer. Dat zou namelijk de eerste stap zijn alvorens een review te plaatsen. Wij zijn namelijk altijd bereid een oplossing te vinden als er problemen zijn. We horen het dan ook graag van je. 30 augustus: we hebben je gemaild en gebeld, helaas was je niet bereikbaar en hebben we geen reactie mogen ontvangen...dat vinden we erg jammer. We betreuren het dan ook dat we een 5 van je hebben ontvangen, we hadden het namelijk graag voor je opgelost. Wij houden van tevreden klanten. Groet, Leelavadee Jewelry
Erg blij met mijn aankoop. Super mooie sieraden en snelle levering. Zal hier zeker vaker gaan shoppen! Een aanrader :)
Hi Roxanne, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie en uitgebreide collectie sieraden. Snel verzonden en vriendelijke service.
Hi Gerda, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering en ze zijn bereid om nog iets extra's te doen zoals bij een cadeau voor mijn vrouw zodat het op de juiste tijd en plaats werd afgeleverd. Een aanrader.
Hi Martin, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb al een aantal keer ringen besteld, en ik raak maar niet uitgekeken. Prachtige kleuren en authentieke design!
Hi Anne-Fleur, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Erg tevreden over Leelavadee. Ze leveren super snel en hebben gewoon een heel en groot assortiment sieraden. Ook op mail krijg je snel reactie,daar kunnen andere webshops nog wat van leren.
Hi Anita, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
In alle opzichten goed
Hi Sjoukje, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Op de site ziet het er meestal mooier uit dan in het echt, maar voor die prijs was ik toch een beetje teleurgesteld. De kleur van de steen was niet zo speciaal als ik verwacht had. Ze zien er niet echt handgemaakt uit.... Sorry. Ik zou ze teruggestuurd hebben, maar moet 16 euro retour betalen, dus ga ik ze maar houden. Grtjs.
Hi Lucie, 25 augustus: wat jammer te lezen dat je niet tevreden bent met je aankoop. De sieraden zijn wel degelijk handgemaakt, niet door ons zelf maar wel door een atelier in India. Bij labradoriet gaat het om natuursteen, elke steen is anders. Uiteraard kun je iets altijd terug sturen als je niet tevreden bent, je krijgt je volledige aankoopbedrag retour, inclusief de verzendkosten. Voor het terug sturen worden kosten berekend, deze zijn echter niet voor ons maar voor de (Belgische) post. Indien je het niet voor €16,- (pakket) wilt versturen kun je kiezen voor briefpost, dat is een stuk goedkoper. We hebben je een mail gestuurd om tot een oplossing te komen, helaas hebben we daar geen reactie op mogen ontvangen. 30 augustus: we hebben je 2 maal gemaild, helaas hebben we daar geen reactie op ontvangen. 31 augustus: we hebben je ook nog geprobeerd te bellen, helaas kregen we je niet te pakken. We vinden het jammer dat je ons hebt beoordeeld met een 5, we hadden je graag verder geholpen... Met vriendelijke groet, Leelavadee Jewelry
Ben blij met de edelsteen ring en oorbellen van Leelavadee, nog mooier dan op de foto’s!
Hi Maartje, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Als je op zoek bent naar sieraden met een speciale steen vind je een uitgebreide collectie op jullie site. De kwaliteit van de ring die ik heb uitgekozen is zeer goed en ik ben er bijzonder blij mee. Ik zal zeker nog eens bij jullie bestellen. De gebruikte verpakking was zeer goed en de levering als brievenbuspost was prima.
Hi Jong, bedankt voor de review! Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je edelsteen ring en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geleverd,goed verpakt. Hele mooie kwaliteit. Mooie website
Hi Johanna, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Doet wat het belooft.
Hi Inge, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie en degelijke juwelen. Bestelling de volgende dag al in huis !!!
Hi Alfons, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Een paar mooie oorbellen gezien, besteld en heel snel binnen. Prijs-kwaliteit uitstekend!
Hi Marjon, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Alles tot nu toe hier besteld super mooi!
Hi Lilian, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, leuke ring
Hi Karen, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb de Boho ring Indira Turquoise besteld en van de week ontvangen. Mooie, degelijke ring, maat is precies goed. Ik ben er heel blij mee!
Hi WGA, bedankt voor de positieve review! Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, klantenservice geeft snelle reactie bij vragen. Prachtige unieke accessoires.
Hi Shanna, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ruime keus en snelle levering.
Hi Hanneke, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Super mooie ringen met edelsteen en ook snel geleverd. De volgende dag in huis. Bedankt!
Hi Leonie, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe edelsteen ringen en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie website met veel verschillende keuzes, handig opgedeeld in categorieen, zodat je goed kan zoeken. Alles werd snel geleverd in een mooi pakketje.
Hi Marieke, bedankt voor de review! Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ring ontvangen maar te groot krijg goede info voor retour en ook heel snelle reactie
Hi Jessica, dankjewel voor je positieve review met een prachtige 10! Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Al heel vaak besteld bij Leelavadee en altijd mooie spullen en snel. Erg tevreden!
Hi Lous, dankjewel voor de positieve review, wat fijn om te horen dat je ook deze keer weer helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag een volgende keer weer terug. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ben er erg mee. Mooi kettinkje met balletjes en prachtig geslepen citrien hanger
Hi Jona, dankjewel voor je positieve review, fijn dat je tevreden bent met je ketting en citrien hanger. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Meerdere keren besteld bij Leelavadee en zeer tevreden. 1x iets te groot kon ik direct makkelijk ruilen. En eenmaal was iets kort na gebruik kapot. Kreeg gelijk een nieuwe!!
Hi Alice, bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.