Klantvriendelijk bedrijf!

Snel en adequaat antwoord bij vragen

Snel geleverd.

Product is snel geleverd.

Wonder mooi vanavond ontvangen nu kijken naar de kwaliteit

Nice

Vlug geleverd

Snelle levering, mooi product

Ik ben zeer tevreden

Prachtige items ontvangen

Heel snel geleverd ben er super blij mee en me zusje ook! Bedankt voor de snelle service

Prachtig !

Mijn produkten werden supersnel geleverd. Ze zien er prachtig uit, nog mooier dan op de foto. De sieraden die ik heb besteld zijn erg vrouwelijk. Ik vraag me wel af of het touwtje van de armband stevig is, bij de sluiting is het erg dun, maar 1 dun touwtje. Zou jammer zijn als deze snel stuk is, want ben er erg blij mee.

Ber ongeluk verkeerde maar bestellen. Zelf de dag gebeld en meteen geregeld. Product super kwaliteit!

Vlotte levering. Mooi sieraden. Ben blij met m'n enkelbandjes!

Zoveel mooie enkelbandjes; dat was lastig kiezen. En er zijn nog zoveel meer mooie sieraden. Ik kom vast en zeker nog eens terug.

Snelle levering ,mooie producten,reageren ook op fb op vragen.Het ontvangen van de sieraden was echt een feestje.Ga zo door ik ben fan volgende maand zeker weer een bestelling plaatsen!!

Mooie ring, snel geleverd

Tevreden over de snelle afhandeling en de kwaliteit van het product.

Mooie spullen en snelle prettige levering!

Mooie teenringen, kloppen met fotos op internet. Netjes verpakt en snelle levering.

Super leuke enkelbandjes!

Snelle sevice en prima verpakt!

Prima en snel

Prima en snel

Uitmuntende service

De website is gebruiksvriendelijk, de sieraden zijn zowel mooi als betaalbaar en ze werden heel zorgvuldig verpakt, supersnel verstuurd. Ik ben heel erg tevreden over mijn eerste bestelling en er volgen er ongetwijfeld méér in de toekomst.

mooie collectie

Veel keuze en een zeer snelle levering

Helemaal tevreden!

Snelle levering, leuke verpakking. Het enkelbandje is in het echt zelfs mooier dan op de foto

Goed en netjes op tijd

Producten zijn mooi, goede kwaliteit en niet duur. Leuke kaart met je naam erop maakt het wel heel persoonlijk!

Super service!

Zoals op de foto

Super mooi en snel geleverd

Ik ben heel tevreden en blij met mijn bestelling en krijg er ook veel complimenten over

Mooie sieraden en supersnel bezord

Hel leuke site prachtige sieraden,en snel geleverd,alleen had ik 10 % korting omdat ik mij emal had ingevuld, maar werd niet verrekend

Heel tevreden

Snelle levering en precies zoals ik verwachtte! Mooie ring en keurig verpakt. Ik blijf zeker klant!!

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijke bestelprocedure. Communicatie via mail heel prettig en volledig. Snelle levering en kwalitatief goed artikel. Heel tevreden!

Tevreden

De ring is echt mooi,iets smaller dan gedacht. Ik ga deze cadeau geven,hopelijk is ze er blij mee. En een leuk prijsje.

Items zoals beschreven en snelle levering.

Items zoals beschreven en snelle levering

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.