Commande parfaite

Magnifique ❤️ j'adore elles sont très belles je recommande ce vendeur, merci beaucoup

Uitstekend product en service!

Mooie stoere heren armband gekocht voor mijn vriend, hij is er super blij mee. snelle levering in een mooi doosje en een leuk kaartje erbij.

Correct service

De levring gaat vlot en de items zijn zoals voorgesteld. Stuk voor stuk pracht exemplaren. Een aanrader voor iedereen.

Goed!

Snelle levering. Product foto's komen goed overeen met de werkelijkheid.

Prima in orde. Mooie oorbellen, snelle verzending. Niks op aan te merken.

Ik vind de oorknopjes super mooi.

Tevreden.

Snel, duidelijk,correct

Zeker het aanbevelen waard!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Prachtige kwaliteit oorbellen

Snel verstuurd en goed op de hoogte gehouden over het verzendproces. Mooie oorbellen, mooier nog dan de vergelijkbare in een andere kleur die ik ooit in een winkel had gekocht.

Bestelling gedaan van 2 enkelbandjes. Zijn zoals ze op de foto afgebeeld zijn. Zeer goede service!

Snelle levering.

Leuk verpakt en snelle levering.

Is goed

Ik heb geen klachten

Fijne en snelle service

Ik zocht een mooie ring voor mijn dochters verjaardag. Grote keuze, prima prijzen en snelle levering in een lief doosje.

Top top

Super service .. alleen de maten zijn wat raar maar we vinden het wel... er komen zeker nog bestellingen ..

Super! Snel! Leuk! Betaalbaar!

Happy enkels

Mooie sieraden, snelle levering, kortom ik ben er superblij mee.

voor de eerste keer besteld bij Leelavadee.nl en ik ben echt superblij met mijn mooie ringen. Snelle levering met een leuk persoonlijk briefje. Mooi verpakt enz. enz. Kortom ik ben er echt superblij mee. Dus ga zeker nog een keer winkelen bij Leelavadee ;-)

Snel geleverd, dagje vertraging bij PostNL maar dat werd allemaal netjes gecommuniceerd. Brievenbuspakketje werd aangekondigd dat het afgeleverd was. Heel tevreden, ook met de ring. Blij mee.

Product zoals op foto, snelle levering

Ruime keuze, redelije prijzen, snelle levering.Product zoals op foto.

Niks op aan te merken!

Bestelling ging vlot, zoals beschreven voor 16.00 besteld volgende dag in huis. Sieraden zijn echt super mooi, mooier dan verwacht. Ik ga zeker nog meer kopen!

Geweldig en snel binnen

Ben zeer tevreden snel inquisitie en leuk ingepakt

Ik heb mijn prachtige rhodoniet ring mogen ontvangen

Snel geleverd, en prachtige sieraden. Goede kwaliteit edelstenen en materialen.

prima service, snelle levering

Mooie juwelen, stijlvol verpakt en in een mum van tijd bij je thuis. Een echte aanrader!

Goede ervaring

Pakje besteld en vlot goed verpakt ontvangen. Werd per email netjes op de hoogte gehouden van de status van het pakje.

Mooie duidelijke website, prachtige producten!

Ik was op zoek naar een sieraad met een maansteen. De keuze bij jullie was groot en ik heb een prachtig paar oorbellen gevonden! Echter aanraders!

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.