Prachtige sieraden <3

Prachtige sieraden, heel blij mee <3

Uitstekende communicatie wb levering

Product ziet er goed uit. Levering ook volgens verwachting!

Mooi enkelbandje en snelle bezorging

Snelle service, duidelijke info, kwaliteit

Snel en goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijke communicatie over levering

Snelle en goede service

Duidelijke website, snelle levering, klantenservice kan beter.

Snelle verzending

Makkelijk te bestellen, duidelijke beschrijving van de ring. Mooi verpakt mogen ontvangen.

Snelle en mooi

Snelle verzending en super mooie sieraden

Prima kwaliteit, veilig verpakt, in goede staat ontvangen.

Leuke enkelbandjes gekocht!

Ziet er prima uit en binnen dag geleverd.

Perfect ! Zéér snelle levering ! Goed verpakt !

Perfect ! Zéér snelle levering ! Goed verpakt !

Prachtige sieraden

De enkelbandjes die ik besteld had zijn mooi, precies zoals op de foto's! Fijn dat ze te verstellen zijn in 2 maten. De levering was snel en de bandjes zaten in een mooi zakje. Helemaal tevreden!

Uitstekend !

Prachtige producten en snelle levering

Super mooie enkelbandjes!!

Ik had een paar Ibiza style enkelbandjes besteld. De kleuren zijn in het echt net zo mooi als op de foto's. Mooi gevlochten bandjes, perfecte kleuren en vooral ook leuk en netjes verpakt, met een leuk kaartje erbij. Echt een leuk kadootje om uit te pakken!

mooie juweeltjes, ethisch, snelle en correcte service: top!

de combi waar ik mij thuis in voel: ondernemen met het hart erbij én mooie dingen maken

goede kwaliteit en goede service

mooie teen ringen besteld en snel gekregen, voldoen aan de verwachting. Mijn vrouw is er enorm blij mee

Snelle bezorging. De ring is prachtig. Ben er erg blij mee

Mooi en snel

Mooi product en verpakking, snel geleverd

Super leuke oorstekers

Leuke aparte oorstekers gevonden hier, was er al tijdje naar opzoek. Goede service snel geleverd!

Geweldig!!

Goede informatie. Perfect verpakt en verzonden. Al zou ik een kritische nood moeten geven, kan deze niet bedenken. Mvgr Ina

Snelle levering van een aantal mooie produkten. Blij mee!

Mooie ringen en prima service. Ben zeer tevreden

Ruime keuze in ringen. Jullie zijn mooi vlot in de afhandeling van de bestelling. Dat waardeer ik zeer! Als Post.nl meewerkt, is het vandaag besteld, morgen in huis. Grote klasse!

Code van pakker automaat kwam.niet

Code van pakket automaat kwam niet door

Super mooie sieraden

Mooie sieraden en heel mooi verpakt. Top winkel !

Snelle afhandeling, leuk verpakt en snelle levering

erg positief

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.