Schitterend!

Ik ben heel blij met de verschillende enkelbandjes met belletjes die ik heb gekocht bij Leelavadee. Snelle service en goede kwaliteit. Ze zien er schitterend uit en die belletjes geven een heel speels geluid. Leuk cadeautje voor mezelf en om te geven. Ga er meteen weer een paar bestellen. :)

Mooie producten

Goed ,snelle levering …

Leuke artikelen Goede site Snelle levering

Goed kwaliteit

Mooi verpakt, snelle levering, fijne artikelen. Zeer tevreden

Snelle service, attent, goede prijs-kwaliteit

De ring die ik kocht is naar verwachting. Duidelijke foto's op de site. Snelle verzending. Mijn naam stond met de hand geschreven op het kaartje, dat is attent. Kortom, zeer tevreden!

Duidelijke website. Snelle levering,netjes verpakt in een mooi zakje(niet van plastic super) Je krijgt wat op de foto staat.

Mooie spullen, goede kwaliteit, goede service

Nu aantal keer besteld. Blij met de leuke spulletjes en goede, geduldige service. Vriendelijk geholpen toen online bestellen vastliep. Spullen altijd mooi ingepakt en altijd een kortingsbon voor de volgende bestelling. Fijn adres, ook voor de Fishermans pants!

Super goede en snelle service. Mooi verpakt in een apart zakje. Een lust om te openen! Mooie en goede producten! Een echte aanrader!

Uitstekend!

Ring is prachtig, zending is snel en goed verpakt, wat wil je nog meer...

Altijd een feestje!

Altijd weer een feestje om iets moois voor jezelf of iemand anders uit te kiezen; een ruim aanbod, uitstekende service en alles wordt met aandacht en liefde verpakt op tijd bezorgd.

Alles tip top in orde

Mooie spulletjes en leuk verpakt...goede service

Ik ben uiterst tevreden en zal wel vaker bij jullie bestellen

Super mooie ring

Ik wilde iets moois voor mijzelf kopen en dat is helemaal gelukt !

Mooi gemaakt en snel ontvangen

Mooi gemaakt en snel ontvangen

Super snelle en fijne levering

De bestelling was een dag later al in huis, netjes verpakt. En hele leuke spulletjes

Wauw

Precies zoals ik het verwacht! Ring mooi, oorbellen mooi, ofterwel helemaal blij. :-)

mooie artikelen en netjes geleverd !!

netjes geleverd ,ik ben heel tevreden

Ik ben zeer tevreden

Snelle reactie en een correcte afhandeling. Aankopen snel in huis en netjes verpakt.

Altijd goed tot nu toe

Snelle levering en tot nu toe altijd tevreden

Snelle levering, netjes verpakt, heel mooi enkelbandje! Zeker aan te raden!!

Heel snel geleverd

Volgende dag al thuis. Ik heb 2 enkelbandjes besteld. Zat in een leuk zakje...en ze zijn precies zoals op de site afgebeeld. Draag ze nu 2 weken,vind ze prachtig!

Altijd zeer tevreden

Vaker enkelbandjes hier besteld. En elke keer opnieuw weer super tevreden. Heb zelf altijd last met het zoeken van enkelbandjes door wat dikkere enkels. Maar tot nu toe zitten ze altijd super! Zeker een tevreden klant!

Elke keer een feest!

Al meerdere keren besteld bij Leelavadee. Meestal richting de zomer en telkens blij als de sierraden binnenkomen. Kwaliteit van de sierraden is erg goed. Ik zou het iedereen aanraden en de leveringen zijn snel en keurig.

Super snelle levering

Super snelle service. Top

Zeer tevreden. Leuke sieraden en super snelle service.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.