Ik ben heel blij met de verschillende enkelbandjes met belletjes die ik heb gekocht bij Leelavadee. Snelle service en goede kwaliteit. Ze zien er schitterend uit en die belletjes geven een heel speels geluid. Leuk cadeautje voor mezelf en om te geven. Ga er meteen weer een paar bestellen. :)
Hi Judith, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je belletjes enkelbandjes, een echte fan ;-) en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie producten
Hi Selena, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke artikelen Goede site Snelle levering
Hi Patricia, bedankt voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9.7. Jij geeft een 8. Dat betekent dat je nog niet 100% tevreden bent. We horen graag wat we volgens jou kunnen verbeteren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi verpakt, snelle levering, fijne artikelen. Zeer tevreden
Hi Manuela, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De ring die ik kocht is naar verwachting. Duidelijke foto's op de site. Snelle verzending. Mijn naam stond met de hand geschreven op het kaartje, dat is attent. Kortom, zeer tevreden!
Hi Nicolette, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Duidelijke website. Snelle levering,netjes verpakt in een mooi zakje(niet van plastic super) Je krijgt wat op de foto staat.
Hi Inge, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Nu aantal keer besteld. Blij met de leuke spulletjes en goede, geduldige service. Vriendelijk geholpen toen online bestellen vastliep. Spullen altijd mooi ingepakt en altijd een kortingsbon voor de volgende bestelling. Fijn adres, ook voor de Fishermans pants!
Hi Jose, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Super goede en snelle service. Mooi verpakt in een apart zakje. Een lust om te openen! Mooie en goede producten! Een echte aanrader!
Hi Barbara, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ring is prachtig, zending is snel en goed verpakt, wat wil je nog meer...
Hi Juliet, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Altijd weer een feestje om iets moois voor jezelf of iemand anders uit te kiezen; een ruim aanbod, uitstekende service en alles wordt met aandacht en liefde verpakt op tijd bezorgd.
Hi Natascha, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Griet, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben uiterst tevreden en zal wel vaker bij jullie bestellen
Hi Jacoline, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik wilde iets moois voor mijzelf kopen en dat is helemaal gelukt !
Hi Jolanda, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi gemaakt en snel ontvangen
Hi S, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je wederom helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De bestelling was een dag later al in huis, netjes verpakt. En hele leuke spulletjes
Hi Judith, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je wederom helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Precies zoals ik het verwacht! Ring mooi, oorbellen mooi, ofterwel helemaal blij. :-)
Hi Sanne, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je wederom helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
netjes geleverd ,ik ben heel tevreden
Hi Edith, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je wederom helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle reactie en een correcte afhandeling. Aankopen snel in huis en netjes verpakt.
Hi Brenda, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je wederom helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering en tot nu toe altijd tevreden
Hi Jolanda, dank voor je review. Ons gemiddelde is een 9,7. Jij geeft een 8. Dat betekent dat je nog niet 100% tevreden bent. We horen graag wat we volgens jou nog kunnen verbeteren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, netjes verpakt, heel mooi enkelbandje! Zeker aan te raden!!
Hi Gerwin, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je wederom helemaal tevreden bent. Veel plezier met je enkelbandje en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Volgende dag al thuis. Ik heb 2 enkelbandjes besteld. Zat in een leuk zakje...en ze zijn precies zoals op de site afgebeeld. Draag ze nu 2 weken,vind ze prachtig!
Hi Kitty, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je wederom helemaal tevreden bent. Veel plezier met je enkelbandjes en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Vaker enkelbandjes hier besteld. En elke keer opnieuw weer super tevreden. Heb zelf altijd last met het zoeken van enkelbandjes door wat dikkere enkels. Maar tot nu toe zitten ze altijd super! Zeker een tevreden klant!
Hi Valery, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je wederom helemaal tevreden bent. Veel plezier met je enkelbandjes en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Al meerdere keren besteld bij Leelavadee. Meestal richting de zomer en telkens blij als de sierraden binnenkomen. Kwaliteit van de sierraden is erg goed. Ik zou het iedereen aanraden en de leveringen zijn snel en keurig.
Hi Dorrit, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je wederom helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Ria, super bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer tevreden. Leuke sieraden en super snelle service.
Hi Rina, bedankt voor de positieve review. Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.