Een zeer positieve ervaring.

De twee paar oorbellen die ik heb besteld waren keurig verpakt. Ik kreeg ze netjes op tijd en ze zagen er uit zoals ik ze had gezien op de foto’s op de site van Leelavadee. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Als ik weer zilveren sieraden met een edelsteen wil hebben zal ik zeker eerst bij jullie zoeken!

Prachtige sieraden,vlot bezorgd!

Prima service, mooi verpakt, snel verzonden, prachtige aankoop! Heel blij mee!

Dit was mijn eerste bestelling bij Leelavadee, prettige site met leuke en mooie artikelen voor een redelijke prijs. Artikel snel in huis in een leuke verpakking en mogelijkheid om te ruilen als je toch net wat anders zoekt. Al met al een goede ervaring. Mvg Corey

Snelle en nette levering Ziet er uit zoals op de site Mooie ring!

Blije ervaring!

Blij werd ik al van het bekijken van de mooie sierraden op de website! Na het feestje van uitzoeken, de bestelling geplaatst. Eerst ging er met de betaling iets niet goed, dus een 2e bestelling geplaatst met kleine verandering. Leelavadee geappt om er zeker van te zijn dat er maar één bestelling door moest gaan. Binnen zéér korte tijd kreeg ik een reactie terug; dat alles in orde zou komen. En dat deed het! Superblij met mijn nieuwe sierraden. Tot een vlg keer Leelavadee.

Mooi producten en fijne service

Goede kwaliteit en snelle reactie toen ik nog een vraag had. Daarnaast vind ik het assortiment erg bijzonder

Goede service en mooie sieraden

Een mooie ring voor mijn dochter haar 11e verjaardag gekocht. Na ontruiming en wat gehoorproblemen van mijn kant. Alles mooi opgelost.

Mooie sieraden snel geleverd!

Mooie kadoos

Ik had 2 ringen besteld die te klein waren. Een mail gestuurd om dat te melden kreeg meteen en mail terug met de retour instructies. Wilde de ring in een grotere maat bestellen maar had per ongeluk een veel kleinere maat besteld. Kreeg gelijk een mail daarover en ze hadden het aangepast. De maat groter van de ring paste precies dus heel blij.

Dik in orde

Voldoet volledig aan de verwachting en geleverd zoals beloofd

Snelle goede service!

Bestelling volgende dag geleverd en precies zoals ik verwacht had, en ook nog een lief kaartje erbij. Goede service!

Product as pictured, fast delivery!

Awesome. I was kept well informed on status of order, product was well packaged.

Mooie leuke juwelen!

Zeer tevreden over de oorbellen die ik besteld heb. Een aanrader!

Ik had een prachtige ring besteld, echt super mooi en snel bezorgd dus ik ben zeer tevreden

Geweldige producten en service

Super service en echt hele toffe artikelen echt heel mooi

Prachtige sieraden

Op tijd geleverd en wat een cadeautje om uit te pakken. Heel erg tevreden!

Mooie oorbellen voor een gunstige prijs

Royale keuze in oorbellen/-hangers passend bij mijn garderobe en zeer snel geleverd.

Prettig contact en snelle service

Ik had vorig jaar een ring besteld en die ben ik helaas kwijt geraakt De factuur of aankoop bewijs had ik ook niet meer, maar gelukkig was de verkoopster bereid om in de systemen terug te kijken wat ik had besteld. Mijn nieuwe ring heb ik de volgende dag al weer ontvangen

Top !

Sieraden precies zoals afbeelding, wordt ook netjes en optijd opgestuurd.

Mooie oorbel

Vind ze alleen wat prijzig.

Prachtring en attente service

De ring die ik heb gekocht is precies als op de foto. De uitleg bij ringmaat opnemen is heel duidelijk, ik heb de juiste ringmaat ontvangen. Het was snel geleverd en er zat een attent kaartje bij. Wordt geleverd in een mooi doosje. Maar het belangrijkst: de ring is echt prachtig! Erg blij mee.

Mooi sieraad

Snelle levering en zeer tevreden met de mooie oorbellen die ik heb besteld voor Moederdag.

Prachtig!

Wat een aangename verrassing de ring is nog mooier in het echt dan op de foto! Ik ben er echt super blij mee. Ik ga zeker nog een keer een sieraad bestellen. Dank jullie wel!

Laat in de middag besteld en Volgende dag al in huis! Bovendien zag het er erg mooi verpakt uit…. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.