Boven verwachting mooi

Bestellen en leveren ging snel. Het was mooi verpakt met een persoonlijk berichtje, altijd leuk toch? De kwaliteit van de sieraden was echt boven verwachting. Verfijnd maar toch een degelijke kwaliteit. Vaak zijn dit soort sieraden van zulk dun materiaal dat het of verbuigt of afbreekt. Daar is hier zeker geen sprake van. Ik ben enthousiast en zit mijn volgende bestelling al uit te zoeken.

Prachtige ring!

Snelle levering, de ring is exact de afbeelding en ook de maten kloppen precies! Zeer tevreden!

Prachtige ring❣

Levering binnen 4 dagen. Niet supersnel maar de ring was absoluut het wachten waard!

Goede en snelle levering met mooi product

Super snel verstuurd en hele mooi oorbellen, ik ben er erg blij mee. Ellen

Geweldig!

Mooie sieraden en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

Erg fijn dat jullie ook grote (ring)maten hebben, omdat ik over het algemeen niet slaag ervoor. Blij dat jullie dit wel in jullie collectie hebben.

Tevreden klant.

De producten zijn kwalitatief erg mooi en de service is snel en vriendelijk!

Mooie sieraden uitstekende klantenservice

Ik heb al een paar keer sieraden gekocht en ben een blije en tevreden klant. De sieraden zijn mooi (vaak mooier dan op foto) en bij vragen wordt er altijd snel en vriendelijk gereageerd. Daar kunnen andere webshops nog wat van leren!

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Een ding wil ik toch even melden, op de foto lijkt alles veel groter, dan in de werkelijkheid, dus de grootte viel me een beetje tegen, ben nl. 78 jaar, maar vond het toch leuk om zo'n oorringetje te kopen. Hij is prachtig, maar met mijn beetje oude handen, niet makkelijk aan te brengen. Dus liever de juiste afmetingen. Groet

Snelle service of levering Klantvriendelijkheid Artikel netjes en leuk verpakt

Zeer mooie producten, snelle levering en goede service.

Ze hebben echt prachtige sieraden! Wanneer je contact met ze opneemt, reageren ze snel en vriendelijk en het eventuele probleem wordt meteen opgelost.

altijd mooie ringen

ik heb nu al een paar x ringen besteld en altijd mooie ringen en snelle bezorging. zeer tevreden

Mooie sieraden

Snel bezorgt en het persoonlijke kaartje maakt het af.

Snelle levering. Super mooie sieraden van super kwaliteit. Ben er heel erg blij mee en ga zeker vaker bestellen bij jullie.

Geweldig, super service. Product is zoals,getoond werd.

Heel goede ervaring blij met mijn bestelling. Zeker nog wat bij bestellen. Vlotte service en producten zijn ook zoals,getoond op de,site

Snelle levering, makkelijk met ruilen

fantastisch

oorbellen besteld ben er blij mee kwam heel gauw binnen

Mooie juwelen en de kwaliteit ziet er goed uit. Snelle levering en een goede service.

Ring besteld als cadeau voor mijn moeder haar verjaardag. Enorm snel geleverd en echt een fantastisch mooie ring!!

Super mooie enkelbandjes

3 enkelbandjes besteld in het weekend en had ze woensdag al in huis . Mooie verpakking en nog een kortingstegoed van 10% , en de enkelbandjes helemaal naar mijn verwachting. Heel blij mee , laat de zomer maar komen

Mooi maar ook kwaliteit!

Prijs/kwaliteit verhouding klopt.

Heel mooie juwelen en een super snelle service

Prachtige oorbellen besteld met maanstenen als verjaardagscadeau. Ze zijn echt super mooi en de levering was snel. De jarige was er erg blij mee.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.