Een top bedrijf , mooie spulletjes
Hi Nicolette, super bedankt voor de mooie review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
De volgende dag al bezorgd goed verpakt en een mooi sieraad/ring.
Hi Yvonne, super bedankt voor de mooie review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, oorbellen zijn heel mooi.
Hi Tony, super bedankt voor de mooie review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Fijne webshop met mooie sieraden, ik bestelde een lief zilveren enkelbandje dat helaas brak bij een schakeltje. Waarschijnlijk een productiefoutje want ik deed voorzichtig en sloot het bandje op een wijde stand. Contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg de volgende dag meteen een nieuw bandje in de brievenbus. Super tevreden dus en ik zal er zeker nog méér moois bestellen..
Hi Iris, super bedankt voor de mooie review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent over de afhandeling. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige unieke ring en snel geleverd, zeer content mee!!
Hi Marijke, super bedankt voor de mooie review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn bestelling kwam snel en was leuk ingepakt! Ik ben er erg blij mee!
Hi Lindy, super bedankt voor de mooie review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie dingetjes met leuke prijzen! Ben blij met m'n oorbelletjes!
Hi Nathalie, super bedankt voor de mooie review met een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Is eerste aankoop bij Leelavadee. Zeer tevreden ring is zo mooi als is verwachtte Zal zeker weer eens iets bij jullie bestellen Krijgen nu een tien. Draag de ring iedere dag.
Hi Elske, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde cijfer is een 9,7. Jij geeft een 8. Dat betekent dat je niet 100% tevreden bent geweest. Kun je ons laten weten wat er volgens jou nog verbeterd kan worden? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Ik had een prachtige ring besteld alleen viel deze toch iets kleiner uit dan verwacht. Makkelijk de ring retour gestuurd en een nieuwe besteld. Ook het mailcontact verliep heel snel.
Hi Rik, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde cijfer is een 9,7. Jij geeft een 8. Dat betekent dat je niet 100% tevreden bent geweest. Kun je ons laten weten wat er volgens jou nog verbeterd kan worden? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
De producten zijn in werkelijkheid nog mooier dan op de site! Snel geleverd, inclusief doekje om het zilver mooi te houden.
Hi Martina, super bedankt voor de mooie positieve review met ook nog een perfecte 10. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Een webshop met service. Vrijwel direct antwoord op vragen. Product in de webshop komt overeen met werkelijkheid en stelt niet teleur.
Hi Andre, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Diane, bedankt voor de review. Een 8 is mooi maar betekent dat je nog niet helemaal 100% tevreden bent geweest. Zou je ons kunnen laten weten wat we volgens jou nog kunnen verbeteren? Alvast bedankt voor je feedback en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
De keuze is zo groot dat het moeilijk kiezen is. Is de keuze eenmaal gemaakt dan wordt de bestelling snel bezorgd. De oorbellen die ik had gekozen zijn in het echt ook heel mooi. Ik ben zeer tevreden.
Hi Corry, bedankt voor de positieve review. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede prijs kwaliteit en snelle levering
Hi Brigitte, bedankt voor de positieve review. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb hier sieraden (ring en earcuff) besteld. Tijdens het bestelproces gebruik kunnen maken van een kortingscode. Goede aanbieding. Snelle levering. Mooi verzorgd. Top! Goede kwaliteit/prijsverhouding. Kortom. Voor mij zeker een reden om terug te komen. Hartelijk dank hiervoor! :)
Hi Lia, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden en snelle levering!
Hi Loes, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Super goede service & prachtig product
Hi Joyce, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie oorbellen met een leuk persoonlijk berichtje erbij!
Hi Ineke, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige oorbellen en snelle service!
Hi Chris, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke oorbellen en andere sierraden Oorbellen zoals omschreven. Goede kwaliteit Snelle levering met persoonlijke boodschap
Hi Petra, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer mooie sieraden en hun hebben ringen met grote maten. Leuk! Snel leveringen.
Hi Ildiko, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Positief
Hi I, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige oorbellen, precies wat ik voor ogen had. De dag na bestelling had ik ze al in huis, netjes verpakt. Helemaal tevreden!
Hi Carla, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, goede service
Hi Alexandra, bedankt voor de mooie positieve review. Fijn dat je tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
snelle correcte levering , zelf terug gekomen dat de ring weer voorradig was, meestal hoor je er niets van terug ..
Hi Karin, super bedankt voor de mooie positieve review met een perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.