Ok

Goeie ervaring

Mooie sieraden voor leuke prijzen

Topproducten snelle en goede levering

Een zeer aangename ervaring!

Zeer vriendelijke site, mooie producten, snelle levering en goede nazorg. Ik ben erg tevreden met de mooie armband. Deze past uitstekend bij de ring die ik al had.

Super goede service!

Echt top service. Super bedankt!

Snelle levering en prima kwaliteit. Ik ben er blij mee

Snelle levering en prima kwaliteit. Ik ben er blij mee

Super verzorgd

Ziet er uit als een cadeautje! Mijn bestelde enkelbandjes zaten in een mooi zakje. Feestje om uit te pakken. Ook leuk om op deze manier cadeau te doen!

Mooie aparte sieraden

Snelle aflevering Voldeed geheel aan m.n verwachtingen.

Edelsteen is mijn favoriet

Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst en alles liep soepel en snel. Ik kreeg het pakketje snel thuisgestuurd en het paste gewoon door de brievenbus, heel handig dus. De edelsteen setjes zijn echt geweldig, het setje robijn kettinkje, oorbellen en armbandje is precies wat ik zocht en ik ben er super mij mee. Ik heb ook zin in het smaragd setje, daar ga ik volgende maand voor :-)

Prachtige ringen

Nog mooier in het echt. Ik ben zo blij dat ik jullie gevonden heb!

goede afhandeling en mooi verpakt

erg netjes en vlot alles

Mooie service, volgende dag leuk verpakt op dermat

En het cadeautje was heel lief verpakt ook

Mooie spullen, goeie prijzen, mooie site, heel blij met m'n ring!!

Super mooie enkelbandjes waar ik lang naar heb gezocht en hier gevonden

Al eerder had ik hele mooie enkelbandjes gekocht, maar na dat deze (gemiddels 2.5 jaar dragen) kapot zijn gegaan kon ik ze nergens meer vinden. Tot ik op de site van Leelavadee.nl kwam. Zij hadden enkelbandjes in diverse designs die ik zocht voor een hele leuke prijs. Direct 5 stuks aangeschaft. Snel en netjes geleverd. Voor de volgende keer weet ik Leelavadee.nl zeker te vinden, want dit smaakt naar meer.

Mooi

Het is een cadeautje voor mijn dochter. Ben benieuwd wat ze ervan vindt.

Snelle en correcte levering!

supersnelle levering

mooie items!

Alles goed, mooie ringen

Heel tevreden

Duidelijke site, snel verstuurd heel tevreden

Super service!

Snelle levering! Heel mooie ring. Super tevreden met mijn bestelling. Het was de eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste maar het zal zéker niet de laatste keer zijn.

Superleuke spulletjes en enig verpakt!

Snelle levering en super netjes ingepakt.

Dit was mijn eerste bestelling hier. Ik ben erg blij met de snelle levering, en de oorbellen zijn precies zoals het keurig beschreven staat op de website. Erg fijn dat de maten er zo bij staan zodat je duidelijk weet wat je kan verwachten en ook makkelijk kan zoeken wat je nodig hebt. De Bali oorbellen zijn moeilijk verkrijgbaar en ik ben dus heeeeel blij ze hier gevonden te hebben!! Fijne prijzen en ook nog is leuk verpakt! Al met al ben ik erg blij en tevreden met mijn nieuwe oorbellen!

Mooi aanbod piercings

Goede keuze

Mooie site met verl keus en snelle levering.

Prachtige producten, eerlijke prijzen, snelle verzending.

Zoals gezegd; prachtige producten, eerlijke prijzen, snelle verzending. En leuke persoonlijke reactie op een tag op Instagram.

Besteld. En perfect afgehandeld en bezorgd

Bestelling verwerkt zoals het hoort. Helemaal goed. Snel en netjes

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.