Mooie artikelen, snel geleverd, mooi verpakt en leuke feedback via Instagram. Ga hier zeker nog meer bestellen
De oorbellen zien er nog leuker uit dan op de foto, super blij mee!
Snelle en correcte levering!!!!
Hi Charlotte, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Inmiddels een aantal bestellingen geplaatst welke snel en netjes verpakt geleverd werden. Bij vragen per mail kwam er snel reactie. Uitstel van retourneren bleek ook geen probleem. De sieraden zijn mooi en lijken van duurzame kwaliteit, dat zal zich verder uitwijzen. Kortom enkel positieve ervaringen. Nog klantvriendelijker zou zijn als retourkosten niet geheel voor rekening van de klant zouden zijn. Groetjes van Germaine
Prachtige ring en super snel verzonden. Reageerde snel op een vraag over de amethist in de ring.
Ben super tevreden met mijn ring. Hij past perfect en is eo mooi als op de foto!!
Hi Noella, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, zeer veel keuze, goede kwaliteit en betaalbare prijs.
Hi Margot, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer klantvriendelijk in het contact. De bestelde oorbellen zijn ook erg mooi. Ik ben zeer tevreden!
Hi Femke, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel mooie en unieke bandjes, het enige wat ik als tip kan geven is de sluitingsmarge een maatje kleiner te maken.
Hi Charline, bedankt voor de review. De sieraden worden niet door ons zelf gemaakt, wij zijn dus vaak afhankelijk van de leverancier. Wij proberen ons assortiment altijd afwisselend te maken zodat er voor iedere maat (grote en kleinere maten) wat leuks te vinden is. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Mooie sieraden, gaan lang mee. Makkelijk kiezen, snelle en nette en leuke (persoonlijke kaart erbij) levering. Ik koop hier met name Ibiza armbanden en gewoven enkelbandjes voor de kids. Die laatste gaan een seizoen mee. Prima voor die prijzen. Hele leuke (bij geld) cadeautjes!
Hi Moxi, bedankt voor de leuke en positieve review met een prachtige 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Idem
Hi Clarie, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Website makkelijk in gebruik. Levering snel en zonder problemen.
Hi Sanne, bedankt voor de review. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ziet er top uit mooie oorbellen . Een tip misschien dopjes erbij zodat de oorbellen vast zitten .
Hi Pauline, bedankt voor de review. Fijn te horen dat je blij bent met je nieuwe oorbellen. We verkopen zilveren achterkantjes die eventueel ook aan de hangers passen. Aangezien ze van 925 zilver zijn kunnen we ze er niet gratis bij doen, maar je kunt 4 stuks voor €4,- aanschaffen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Jammer dat na mijn bestelling bleek dat één van de items niet meer leverbaar was. Wel netjes dat ik daar binnen een dag bericht over kreeg en dat terugbetaling direct werd geregeld. Blij met het item dat vervolgens wel snel geleverd werd!
Hi Wendy, dank voor je review. Ons gemiddelde cijfer is een 9,7. Jij geeft een 7. Komt dat doordat er een item (helaas) niet leverbaar was? Mocht het nog om andere redenen zijn dan horen we dat uiteraard ook graag. We hebben een paar duizend sieraden op onze website staan en soms gaat er wel eens iets niet helemaal goed in de voorraad. Dit komt doordat er soms items retour komen of via bol worden verkocht. Dan moet de voorraad weer handmatig worden aangepast. We proberen uiteraard de voorraad zo goed mogelijk helemaal up to date te houden, toch gaat er heel af en toe eens iets niet helemaal goed. Mocht dat voorkomen dan informeren we direct en storten ook het aankoopbedrag direct terug. In jouw geval kwam de order nu onder €50,- uit, we hebben het uiteraard wel gratis verzonden, we hopen dat je dat kunt waarderen. Fijn paas week-end gewenst! Groetjes Leelavadee Jewelry
Alles ging vlot, mooie ringen, ik ben erg blij en kom zeker terug.
Hi Gerda, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering. Goed en verzorgt verpakt in een mooi doosje met superleuk kaartje. Zeker een aanrader.
Hi Romy, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prettig om zaken mee te doen
Hi Yvonne, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ben heel tevreden, mooie ring. Ga zeker nog een keer iets bestellen!
Leuke site, duidelijk. Snelle bezorging......tevreden.
Hi Nicolle, bedankt voor de review. Fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ze houden je goed op de hoogte en verzenden je bestelling meteen!
Hi Kimberley, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering en kwaliteit naar prijs
Hi Marian, bedankt voor de review. Fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ben erg blij met mijn mooie zilveren ringen . Mooi en goed verpakt met geschenkdoosje en een klein poetsdoekje :-)
Zeer tevreden over Leelavadee!! Mooie sieraden en snelle levering. Gepersonaliseerde kaart maakt het nog leuker om binnen te krijgen!!!
Hi Erica, bedankt voor de positieve review. Fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Bestelling snel ontvangen, goed verpakt in mooi doosje en mooi kettinkje! Blij mee!
Hi Elly, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ketting. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Altijd weer een plezier om hier te bestellen. Website is prettig in gebruik en vaak leuke aanbiedingen. Bestelling volgende dag in huis en door het persoonlijke kaartje en leuke verpakking een kadootje om open te maken. Je zou bijna vergeten dat je er ook nog voor betaalt!
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.