Mooie artikelen, snel geleverd, mooi verpakt en leuke feedback via Instagram. Ga hier zeker nog meer bestellen

Mooie sieraden en snelle service!

De oorbellen zien er nog leuker uit dan op de foto, super blij mee!

Snelle en correcte levering!!!!

Inmiddels een aantal bestellingen geplaatst welke snel en netjes verpakt geleverd werden. Bij vragen per mail kwam er snel reactie. Uitstel van retourneren bleek ook geen probleem. De sieraden zijn mooi en lijken van duurzame kwaliteit, dat zal zich verder uitwijzen. Kortom enkel positieve ervaringen. Nog klantvriendelijker zou zijn als retourkosten niet geheel voor rekening van de klant zouden zijn. Groetjes van Germaine

Naar verwachting en snel geleverd

Prachtige ring en super snel verzonden. Reageerde snel op een vraag over de amethist in de ring.

TOP!!

Ben super tevreden met mijn ring. Hij past perfect en is eo mooi als op de foto!!

Nieuwe favoriete winkel!

Snelle levering, zeer veel keuze, goede kwaliteit en betaalbare prijs.

Persoonlijke en snelle service en een prachtig product!

Zeer klantvriendelijk in het contact. De bestelde oorbellen zijn ook erg mooi. Ik ben zeer tevreden!

Heel unieke bandjes

Heel mooie en unieke bandjes, het enige wat ik als tip kan geven is de sluitingsmarge een maatje kleiner te maken.

Trouwe klant, al jaren tevreden

Mooie sieraden, gaan lang mee. Makkelijk kiezen, snelle en nette en leuke (persoonlijke kaart erbij) levering. Ik koop hier met name Ibiza armbanden en gewoven enkelbandjes voor de kids. Die laatste gaan een seizoen mee. Prima voor die prijzen. Hele leuke (bij geld) cadeautjes!

Snelle service!

Idem

Alles ging heel vlot.

Website makkelijk in gebruik. Levering snel en zonder problemen.

Ziet er top uit mooie oorbellen . Een tip misschien dopjes erbij zodat de oorbellen vast zitten .

Netjes en snelle levering

Jammer dat na mijn bestelling bleek dat één van de items niet meer leverbaar was. Wel netjes dat ik daar binnen een dag bericht over kreeg en dat terugbetaling direct werd geregeld. Blij met het item dat vervolgens wel snel geleverd werd!

Gewoon goed

Alles ging vlot, mooie ringen, ik ben erg blij en kom zeker terug.

Snelle levering. Goed en verzorgt verpakt in een mooi doosje met superleuk kaartje. Zeker een aanrader.

Hele mooie sieraden en snel geleverd

Prettig om zaken mee te doen

Heel erg tevreden!

Ben heel tevreden, mooie ring. Ga zeker nog een keer iets bestellen!

Mooi verzorgd en persoonlijke aandacht

Leuke site, duidelijk. Snelle bezorging......tevreden.

Goeie service en snel verzonden!

Ze houden je goed op de hoogte en verzenden je bestelling meteen!

Snelle levering en kwaliteit naar prijs

Mooie ringen

Ben erg blij met mijn mooie zilveren ringen . Mooi en goed verpakt met geschenkdoosje en een klein poetsdoekje :-)

Snel, kwaliteit, vriendelijk

Zeer tevreden over Leelavadee!! Mooie sieraden en snelle levering. Gepersonaliseerde kaart maakt het nog leuker om binnen te krijgen!!!

Mooi en goed!

Bestelling snel ontvangen, goed verpakt in mooi doosje en mooi kettinkje! Blij mee!

Supersnel en persoonlijke service

Altijd weer een plezier om hier te bestellen. Website is prettig in gebruik en vaak leuke aanbiedingen. Bestelling volgende dag in huis en door het persoonlijke kaartje en leuke verpakking een kadootje om open te maken. Je zou bijna vergeten dat je er ook nog voor betaalt!

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.