Mooie site, erg mooie ringen die gelijk goed passen kom graag weer bestellen.
Hi L, bedankt voor de positieve review. Veel plezier met je nieuwe ringen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
sieraden voldoen echt aan men wens, zeer geslaagd, ben er heel blij mee.
Hi Renilde, super bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige producten, ruime keuze en de bestelling was binnen twee dagen binnen. top ervaring!
Wederom een prachtige zilveren boho ring besteld bij Leelavadee. In het echt nóg mooier en weer snel bezorgd. Enorm blij mee. Ring zit trouwens in een leuk doosje.. Zal hier vast weer een keer iets moois bestellen☺️
Hi Marina, bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe boho ring. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn track and trace gaf aan dat Leelavadee mijn retourzending had ontvangen. Helaas was dat in werkelijkheid niet het geval. Bij Postnl waren ze niet thuis voor ons. "Dan had ik het maar verzekerd moeten versturen". Belachelijk! Leelavadee kwam het de oplossing dat ik voor het retourbedrag iets mocht uitzoeken op hun site. Twee paar oorbellen besteld en ontvangen. Heel blij mee.
Hi Germaine, dankjewel voor de positieve beoordeling met een prachtige 10. Helaas laat PostNL klanten en webshops in de kou staan als er (brievenbus)pakketjes kwijtraken, ondanks dat er een track en trace op zit. We hopen dat PostNL hier in de nabije toekomst iets aan gaat doen! Omdat wij het altijd erg sneu vinden voor de klant, maar het bedrag niet kunnen retourneren (omdat we het product niet terug hebben ontvangen) hebben wij een oplosssing voor beide partijen in deze vorm bedacht. Zo hopen we dat je alsnog iets moois in onze shop hebt kunnen uitkiezen en er plezier van zult hebben. We zien je graag nog eens terug! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben tevreden met de snelle levering. Precies de oorbellen zoals op het plaatje, zien er top uit! Netjes verpakt en nog een zakje waar ik ze in kan doen ook nog. Dus blij verrast, bedankt.
Hi Evelien, bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb het persoonlijke contact als erg prettig en eerlijk ervaren. Superfijn. De, in dit geval, ringen waren boven verwachting mooi. Ze komen echt goed overeen met de foto’s. Prettig is ook dat de beschrijving klopt en dat er veel aandacht is voor het bepalen van de juiste ringmaat. In mijn geval waren ze helaas toch iets te groot. Om te kunnen retourneren is het heel erg helder wat te doen en wat te verwachten. Ten slotte was het pakketje er razendsnel. Hoeft niet, maar als je eenmaal besteld hebt, is het stiekem toch wel leuk als het er snel is.
Hi, super bedankt voor de uitgebreide positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering Nette verpakking Goede maat
Supersnelle levering en een heel mooie ring!
Hi Annelore, bedankt voor de review. We horen graag wat we kunnen verbeteren zodat we daar in de toekomst wellicht aan kunnen werken. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie ring en leuke verpakking. Snel geleverd!
Hi Wendy, bedankt voor de review. We horen graag wat we kunnen verbeteren zodat wij daar in de toekomst wellicht aan kunnen werken. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Mooie ring en leuke verpakking. Snel geleverd!
Twee prachtige ringen gekocht, waarvan er 1 helaas toch niet helemaal goed zat. Deze heb ik zonder problemen terug kunnen sturen, nadat ik een mailtje verstuurd had. Snel antwoord en de retour werd snel verwerkt. Grote plus vind ik dat de sieraden in een stevig kartonnen doosje verstuurd werd, die door de brievenbus past. Hierdoor hoefde ik niet thuis te blijven toen het geleverd werd en waren de retourkosten ook minder. De ring die ik gehouden heb, is prachtig afgewerkt en ziet er super uit!
Snelle levering, netjes verpakt, komt in een leuk linnen zakje èn prachtige oorbellen! Ik ga hier zeker vaker bestellen. Aanrader.
Heel tevreden over het aanbod en de keuze. Net even anders, daar houd ik van. Snelle service: het pakje was de volgende dag al in huis !!
Hi Helen, bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi product, precies de uitvoering zoals op de site staat. Goede communicatie.
Hi Marianne, bedankt voor de positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Behalve een mooie en overzichtelijke website maken jullie waar waar je voor staat. Prachtige sieraden, mooi verpakt en heel snel geleverd. Ik heb er echt superblij mee en jullie hebben er een klant en een groot fan bij!
Hi Annet, bedankt voor de prachtige positieve review en de mooie 10! Fijn te horen dat je zo tevreden bent. En altijd leuk te weten dat je fan bent. :-) Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering. De oorbellen zijn iets kleiner dan ik verwachtte. Geen probleem echter
Hi Lenie, dank voor je review. De afmeting van de oorbellen staat altijd in centimeters in de beschrijving, dit is om teleurstellingen te voorkomen. Graag tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
2 paar oorbellen besteld, mooie kwaliteit, mooi afgewerkt. De sluitingen van de hoepeloorbelletjes werken goed (ik vreesde hier wel een beetje voor). Vlug geleverd!
Hi Nel, bedankt voor de positieve review. Fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb een hele mooie ring besteld Hij was binnen twee dagen Super mooie ring heel erg blij mee Ik ga vaker bij jullie bestellen Bedankt groetjes van een tevreden klant Lucie
Erg tevreden met mijn bestelling
Hi Samantha, dank voor je beoordeling. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Erg tevreden met mijn bestelling
Hi Samantha, dank voor je beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb mijn beide dochters een paar hele leuke oorbellen gegeven, dat kan met deze prijzen!
Snelle levering. Sieraden zijn zoals omschreven.
Hi Kim, bedankt voor de positieve review met een mooie 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geregeld en precies wat ik verwacht had.
Hi A.E., bedankt voor de positieve review met een mooie 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Brstelling geplaatst en ring al 2 dagen later in huis. Zeer goed verpakt. En in werkelijkheid nog mooier dan op de foto. Ik vind bijna nooit passende ringen omdat ik een grote ringmaat heb, maar Leelavadee heeft ook in grote maten genoeg keuze. Perfect!
Hi Irma, bedankt voor de positieve review met een mooie 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent en wat mooi dat je bij ons een wat grotere ring hebt kunnen vinden. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb nu 6 zilveren edelsteenringen bij jullie gekocht,ze zijn zo mooi. Ik draag ze iedere dag.Er staan er nog een paar op mijn verlanglijst.Goede kwaliteit,snelle levering,ik ben zeer tevreden.
Hi Karin, bedankt voor de positieve review met een mooie 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met al je mooie edelsteen ringen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel en leuk geleverd, de ringen zien er precies uit zoals op de site.
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.