Niet goedkoop maar wel mooie sieraden. Goede service en levering.

Zeer mooie sieraden voor een goede prijs

Mooi assortiment zilveren sieraden met edelstenen. Zeer goede service en erg klantvriendelijk!

Superfijne shop

Met kerst de cadeautjes hier besteld en ze vielen toch zo geweldig in de smaak. 1 Ring moest geruild maar dat werd ook snel opgepakt en voor elkaar. Het contact door de telefoon was super vriendelijk.

heel snel thuis en een mooie sieraad

De sieraad kwam in een mooie verpaking en myn dochter was heel blij mee.

Goede en snelle levering

Goede en snelle service. Sieraden mooi verpakt. Heel erg blij met mijn aankoop. Ga zeker meer kopen.

Altijd mooie sierraden & snel geleverd.

Heb al meerdere ringen van Leelavadee en wacht as we speak alweer op een bestelling. Een van mijn go to's, voor mezelf, maar ook als cadeau voor anderen.

Bestelling geplaatst en, ondanks de drukte ivm kerst, snel ontvangen.

Levering was snel en correct geleverd. Het item is precies zoals beschreven op de website

Mooie site met Prachtige sieraden

Wanneer producten niet op voorraad zijn zijn, krijg je bericht .Je kunt al weer snel dan je product bestellen Uitstekende service Snelle levering

Tijdens oudjaar een prachtige ring besteld. Vandaag binnengekomen, echt supersnel! En het is echt zo’n mooie ring, ik ben er heel erg blij mee.

Prachtige oorbellen, snel in huis!

De "betere" website

Ze hebben veel keuze en zeer mooi afgewerkte juwelen. De levering is supersnel en alles is mooi verpakt. Ik raad deze site aan.

Mooie kwaliteit

Zeer mooie oorbellen ontvangen. En snelle levering. Ondanks de feestdagen toch de dag erna al in huis!

Mooie sieraden en snelle levering

Mooie sieraden, goede kwaliteit! Ben er er blij mee! Ook de service is erg goed. Ik heb een paar keer iets besteld, en het wordt elke keer zeer snel geleverd (zelfs rond de kerst). Super! Zeer tevreden.

Snelle levering, mooi ingepakt en mooie ring.

Goed geregeld, wegens drukt wel wat later, maar prima.

Bestelling geplaatst en een dag later lag het pakketje goed ingepakt in mijn brievenbus.. Ring voldeed ook aan de verwachting...,zeer mooi

Toch snel ondanks drukke feestdagen

Ik ben erg blij met mijn ring en oorbellen. Draag ze vanaf het moment dat het pakje bij me binnen kwam.

Wederom geweldig !

Prachtige mooie ring ontvangen, ben er wederom erg tevreden mee. Een fijne online shop met veel mooie producten, vlotte verzending en reactie via de mail. Bestel er zeker weer !

Goede en heldere communicatie!!!!

Vanaf begin af aan hebbelijk de communicatie als helder maar ook vriendelijk ervaren.

Mooie website, redelijke prizen snelle levering

Supermooie ring gekocht en snel geleverd ondanks de gekte rond kerst

Uitstekende keuze.

Vandaag heb ik mijn zilveren oorhangers met maansteen ontvangen. Ze zijn prachtig en ik ben er dan ook erg blij mee. Ze zitten in een mooi doosje en werden goed verpakt verstuurd.

Zo blij dat ik jullie ontdekt heb!❤️

Snelle verzending, altijd netjes ingepakt, fijne service, mooie en betaalbare artikelen.

supersnelle levering en mooie kwaliteit

Die ringen besteld die super snel geleverd werden. De kringen zijn van een mooie kwaliteit. Ben heel blij met mijn aankopen.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.