Netjes en snel geleverd

Snelle levering. Netjes verpakt met een persoonlijke kaart. Vertrouwd gevoel

Snelle levering, mooi verpakt

Mooie ring, die me helaas niet paste. Snel geleverd en mooi verpakt

Mooie sieraden en leuk ingepakt

Mijn eerste ervaring met deze sieraden webshop is goed bevallen. Toch nog m’n kerst cadeaus kunnen scoren en nog super leuk ingepakt ook. Ga zo door Leelavadee...Ik ben fan!

Helemaal top

Snel geleverd ondanks deze drukke piekperiode. Daarnaast heet deze shop een lekker breed assortiment. De door mij gekochte edelsteen oorbellen zijn mooier dan op de foto’s. Je wordt alleen wel een beetje hebberig van al dat moois :-)

Snel opgepakt

Oorringen en armband krab aan de maat

Oorbellen en armband zijn echt wonderschoon, oorbellen krijg ik zelf niet door mijn oor zo klein, mijn dochter heeft ze bij mij ingedaan.mijnboorlellen zijn schijnbaar dikker dan normaal. Armband had ik twee maten groter dan gemeten cm. Maar zou toch nog een cm. groter mogen. Gemeten, mijn pols is 19 cm. Heb 21 besteld. Maar de sieraden zijn echt wonderschoon

Prima!!!

Goede service!!

Prima service!

Pakketje snel ontvangen en netjes verpakt.

Prima, bezorging snel na bestelling!

Een puntje van kritiek, stop alvast retourpapier bij de bestelling, niet iedereen heeft printer etc, het is nu erg omslachtig !!!

Moeder en dochter zelfde ring.

Ben in november 50 jaar geworden. Voor mijn liefdevolle moeder en voor mijzelf dezelfde ring gekocht. Snel en keurig geleverd.

heel top

ik heb zo snel ring ontvangen vernomen en ik ben erg blij mee!

Duidelijke Website, mooie producten

Zeer correcte en vlotte service. Bestelling in een dag verzonden en gearriveerd.

Mooie sieraden

Fijne webshop, mooie sieraden en snelle verzending !

Prachtig afgewerkte Amethist ring

Als cadeau mijn verjaardag koos ik de Amethist ring, Achteraf betalen was mogelijk, vind ik prettig, eerst zien dan betalen, Snelle levering, keurig verpakt. Kortom; Ik ben blij met mijn verjaardagscadeau!!

Echt super, prachtige sieraden van goede kwaliteit en hele fijne service

Werkt perfect!

Ik had heel erg last van zweten op mijn werk. Ook rook ik de zweetgeur, wat echt heel erg vervelend was. Na vele deo’s te hebben geprobeerd, kwam ik deze deo tegen op internet. Ik heb de deo besteld, en ik wil geen andere meer! De deo werkt de hele dag, ik heb bijna geen last meer van zweten, en als ik wel een beetje zweet, ruik je helemaal niks! Echt de uitkomst voor mij deze deo!

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen, super snel geleverd

Het is een super prachtig mooi product.

Ik had er geen woorden voor.

Gaf vertrouwen door mailtjes.

Superleuk!

Leuke sieraden, snelle levering en goede communicatie.

Uitstekende en vriendelijke hulp bij probleem met bestelling

Bij het aanschaffen van een ring werd ik uitstekend en vriendelijk geholpen bij een probleem met het overmaken van het bedrag. Service: zeer klantgericht en vriendelijk.

Beautiful Bracelet ;)

Thank you very much, it is one of the xmas presents I bought my husband love it

Mooie produkten

Ring en hanger tijgeroog gekocht. Goede kwaliteit!

Snel, goed en een prachtig product!

Prachtige ring besteld. Snelle levering, goede service.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.