Enthousiast

Uitgebreide collectie, duidelijke website, snelle levering, goed verpakt, mooie prijzen. Zeker een aanrader!

Prachtige sieraden in de stijl die je niet snel ziet bij de standaard juwelier of sieradenwinkels

Fijne, overzichtelijke website. Duidelijke foto's. Mijn kleine maat van ring is te verkrijgen. Mooie oud-zilveren sieraden te koop die je niet overal kan krijgen. Veel keuze uit sierraden met natuursteen.

Goeie kwaliteit en snel geleverd

De leren armband is van goeie kwaliteit materialen vervaardigd met een mooie afwerking. Het pakketje was ook snel geleverd.

Leuke ring

Leuke sieraden,betaalbaar en snel geleverd.

Ontzettend goed

Goede en snelle levering.

Goede webwinkel met mooie sieraden

Oosterse sieraden van goede kwaliteit. Snelle verzending, betaalbaar en met aandacht verpakt.

Snelle levering en mooie sieraden

Mooie sieraden en een te gekke barefoot assortiment

mooie juwelen en snelle levering

mooie juwelen en snelle levering

Prima service en snelle levering

Overzichtelijke website en snelle adequate respons.

Prachtige sieraden en snelle bezorging

Prima ervaring hier ga ik vaker bestellen

Super mooie sieraden en snel veronden.

RIng besteld, snel in huis, maten goed beschreven. Ben heel blij met m'n zilveren ring, ziet er top uit. En de prijs is ook super.

Snelle verzending en vriendelijk.

Ik heb een paar mooie earhoops gekocht en ze zijn super mooi! Ik had ook even contact gehad met het klantencentrum en daar hebben ze me heel snel geholpen en waren ze super vriendelijk en dat is zeer prettig! Ik ga zékér nog meer leuke dingetjes bestellen op deze site. Bedankt!

Prima shop

Prachtige oorbellen met Maansteen ontvangen en ik vind ze echt heeeeel erg mooi. Ook snel in huis. En een leuk kaartje met een gelukspoppetje, heel schattig.

tevreden !

Echt een cadeautje

Prachtige sierraden bij Leelavadee en zo leuk ingepakt voor de feestdagen. Ondanks de drukte bij post.nl had ik de producten snel binnen.

Snelle en accurate levering, ondanks drukke decembermaand.

Ben tevreden met de snelle en accurate levering in deze drukke feestmaand. De bestelde oorbellen voldoen aan m'n verwachting, ze zijn prachtig.

Pakje ziet er uit als kadootje

Geheel mooi ingepakt; ziet er erg verzorgd uit. Echt een kadootje om te krijgen.....

Compleet tevreden

Mooi sieraden, snelle levering en allemaal als gewenst gegaan

Uitstekend!

De bestelling werd razendsnel geleverd en was keurig verpakt. Top service!

goed voor elk wat wils

gemakkelijk winkelen

Snelle levering. Mooie armband.

Niks op aan te merken

Mijn sieraden is super mooi en ook van goede kwaliteit. Heb ook sieraden gekocht van een jaar geleden en die zijn nog steeds super mooi!

Door de drukte toch snel ontvangen

Met Black Friday besteld en zaterdag ontvangen! Chapeau!

Alles liep snel en perfect, mooie ring ontvangen. Dankjewel.

Super!!!

Geweldig, snelle ontvangst.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.