Gewoon top

Mijn ervaring is simpel te omschrijven: gewoon top!

Een positieve nieuwe kennismaking met een webshop met ruim aanbod

Ik ga zeker regelmatig de collectie checken, voor mezelf, maar ook voor cadeautjes voor dierbaren De levering verliep vlekkeloos Dikke pluim voor jullie!

Prima, niets op aan te merken

Snelle levering van prachtige sieraden met mooie stenen en zeer betaalbaar.

Zeer positief. Ik blijf klant.

Goede website. Wat wordt beloofd, wordt nagekomen. Zeer tevreden met het product.

Zeer snelle en correcte levering! Altijd super service.

Heel leuk om bij jullie te shoppen

Ruime keuze! Vriendelijke service!

prachtig!!!

Dit is mijn tweede ring dat is hier heb gekocht. ik was zo positief verast dat ik meteen een tweede bestelde. De ringen kun je altijd aanlaten ze zijn waterbestendig en blijven gewoon zilver. De maten komen ook perfect overeen.

Heel tevreden met mijn aankoop

Heel tevreden met mijn aankoop

Snel geleverd en goede kwaliteit

Het product heb ik voor 4 uur besteld en kwam de volgende dag in huis. Zeer te vrede met de kwaliteit en de snelle levering

Snelle levering en netjes geleverd

Binnen 2 dagen werd mijn bestelling geleverd. Keurig verpakt en met een leuke kaart erbij. Prachtige sieraden! Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen..

Prachtige sieraden

Mooie sieraden, snelle bezorging

Uitstekende service

Problemen zijn uitstekend opgelost. Blij met de mooie producten.....

Zeer goed!

Goede prijs voor een mooie kwaliteit , snelle verzending! Ik ben heel blij met mijn ring.

Blij met snelle levering van super mooie ring.

Ring ziet er precies uit als op de foto, heel mooi. Correcte levering, goede rijsverhouding.

Super snelle levering . En achteraf betalen

Prachtig mooi verzorgde hanger

Perfect tot in de puntjes

Wat een super webshop! Mooie sieraden en een vriendelijke klantenservice, snelle levering en als je je pakketje ontvangt is het net alsof je een kadootje krijgt. Het hartstikke leuke persoonlijke kaartje maakte het helemaal af!

Zeer goede kwaliteit van de mooie producten en snelle levering

Veel keuze, mooie producten, prima prijs-kwaliteitverhouding en goede communicatie.

Prachtige amethist ring besteld en mooie zilveren hanger. Goede kwaliteit en super snelle levering. Ik kom zeker nog eens terug!

Prachtige ring van uitstekende kwaliteit

Het was een aangename verrassing om deze ring zo snel in huis te hebben, de volgende dag al op een zaterdag. De ring was veel mooier nog dan op de foto, de steen is een dieppaarse amethist, de ring zelf heel stevig. Hij past precies. Ik weet nu mijn ringmaat voor de ringvinger. Gelukkig was de ring in een stevig doosje verpakt. Het doosje kwam ingedeukt uit de buitenverpakking, maar met de ring was alles in orde. Dit is het enige minpuntje.

Goede ervaring, bij tel contact keurig te woord gestaan, en in oplossing gezocht. Erg vriendelijk

Overzichtelijke site, snelle, nette en vriendelijke levering

Mooie sieraden

Mooie sieraden en snelle levering! Heel blij mee

Makkelijk en snel bezorgd

Snelle levering!

Oorbellen besteld, keurig netjes en snel geleverd. IK heb earclimbers besteld, ze zijn alleen iets kleiner dan ik verwacht had en ik vind ze erg teer. Je moet er heel voorzichtig mee om gaan met in en uit doen, ik heb het idee dat de achterkant anders zo af kan breken. Maar tot nu toe gaat het gelukkig goed!

Erg tevreden! Mooie ring en snel bezorgd!

Erg mooie ring voor mooie prijs. Goede service. Mooi verpakt en s nel bezorgd

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.