Prachtig sieraad en snel geleverd

Ik ben heel blij met mijn ring en oorbellen met maansteen. Ik heb ze mezelf cadeau gedaan voor mijn 40ste verjaardag. Het super snel in huis en goed verpakt ook.

Snelle levering en mooi product

Leuke oorbellen voldoen perfect aan mijn verwachting

Prachtige armband bestelt. Supersnelle levering. Ik ben er heel blij mee.

Snelle en keurig verpakte levering

Mn de proefpakketjes zijn echt n aanrader!

Duidelijke site. Leuke artikelen en een super snelle afhandeling.

snelle service, goede kwaliteit, goede prijs

Leuke oorbellen.

Meedenkend & positief

Best spannend om een ring via internet te bestellen. Mijn aarzeling werd bij Leelavadee goed opgepakt. Met als resultaat een prachtige ring met steen waar ik blij van wordt.

Mooi assortiment met een snelle afhandeling en levering

Leelavadee heeft een mooi en groot assortiment sieraden. Bestellen ging makkelijk en het kwam snel in huis, fijn!

hele mooie sieraden!

Prachtige ring, snelle levering

Ik heb de ring ‘levensboom’ gekocht. Ring ziet er heel mooi uit en staat prachtig. Levering per briefpost ging goed en snel.

Heel tevreden

Perfecte service en prachtige ringen, dankjewel Leelavadee, ga zo door!

Snelle levering en keurig Netjes verpakt.

Alles netjes en goed verzorgd

Netjes de volgende dag in huis, leuk kaartje bij het pakketje en ook nog een leuk zakje om het in te pakken.

Hartstikke leuke sieraden

Snelle levering, leuk verpakt, aardig persoonlijk kaartje erbij. Top

Zeer fijne website

Overzichtelijke fijne website. Snelle afhandeling en bezorging!

Snelle levering in leuke verpakking. dikke verrassing

Precies zoals ik gehoopt had

Mooie ring en snel geleverd!

Heel positief

Snel, professioneel, mooi product van goede kwaliteit;

Mooi en snel!

De door mij bestelde enkelbandjes werden snel geleverd in een mooie verpakking. Leuk ook het briefje erbij. En de enkelbandjes waren heel mooi! Zal zeker nog eens bestellen.

Een prachtige Larimar ring gekocht. Super service en snelle levering.

Een mooie ring. Snelle levering!

Veel keus

Prachtige echt zilveren Ohm ring gekocht! Snel geleverd! Top.

Top geregeld allemaal

Snelle levering, producten zijn super en erg leuk verpakt!

Super service

Snelle service, duidelijke site en heel fijn dat je achteraf kan betalen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snel en correct.

Mooie sieraden, snel en keurig geleverd.

Vlot en degelijk geleverd. Het product was helemaal wat ik ervan had verwacht!

De ring was mooi opgepoetst en in een mooi doosje geleverd. Er zat tevens een persoonlijk kaartje bij! Super!!!

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.