Meerdere keren bij Leelavadee besteld en elke keer tevreden. Zowel met de sierraden als de levering.
Hi Belinda, super bedankt voor de prachtige review met een perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Heb een prachtig enkelbandje gevonden bij Leelavadee, de kwaliteit stelt niet teleur. Ik zal in de toekomst weer bestellen bij Leelavadee.
Hi Marina, bedankt voor de positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Was al even op zoek naar een zilveren ring met echte stenen en kon moeilijk kiezen.Zoveel moois samen,net een kind in een snoepwinkel ; ) Heb er uiteindelijk 2 besteld.Dankzij goede maattabel en meerdere foto's kan je beter inschatten zitten ze perfect!
Hi Helena, super bedankt voor de mooie review en de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ringen. Groetjes Leelavadee Jewelry
Makkelijk te bestellen en te betalen, snelle levering, goede kwaliteit ring.
Hi Ada, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Voor de 2e keer besteld en zeer tevreden!
Hi Myranda, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle verzending en keurig verpakt
Hi M, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Was binnen 3 dagen geleverd, zit prima om mijn echtgenote haar been. Was zoals het plaatje al voorstelde
Hi Ed, bedankt voor de positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Supermooie enkelbandjes gescoord waar ik lekker de zomer mee doorkom.
Hi Sjanie, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Super snelle levering
Hi Ss Blom, super bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben heel blij met mijn ring. Hij past perfect en is heel heeeel mooi super blij!
Hi Joëlle, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je blij bent met je nieuwe ring! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden, snelle levering en een mooie kwaliteit.
Hi Karin, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Goed geregeld snelle service.
Hi Linda, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering,duidelijk aangegeven via mailcontact. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie bandjes gekregen...
Hi Marije, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb vaker bij de webshop besteld, leuke sieraden en goede service. Het enige probleem is dat ik een retour heb verzonden en daar niets meer van heb gehoord.
Hi Esther, dank voor je beoordeling. Wij handelen onze retouren altijd snel af, misschien is er iets misgegaan maar dit willen we uiteraard graag uitzoeken, we hadden dan ook graag eerst een mail van je gekregen. Je kunt ons een mail sturen via [email protected] We horen het graag van je. 03-07-2020: Jammer dat we nog niets van je hebben gehoord Esther, we lossen het, indien mogelijk, graag voor je op. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden. Bij mijn ring zat een lief kaartje.
Hi Simone, dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je de sieraden en het kaartje leuk vond. Groetjes Leelavadee Jewelery
Originele beoordeling
Mooie sieraden. Bij mijn ring zat een lief kaartje.
Hi Simone, dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je de sieraden en het kaartje leuk vond. Ons gemiddelde cijfer is een 9.6 Jij geeft een 8. Kun je aangeven waar je nog niet tevreden over bent geweest, wellicht kunnen wij hier nog aan werken. We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelery
De bestelling was heel snel geleverd en de ring vind ik super mooi! Ideaal ok die maattabel zodat je weet welke maat goed past.
Hi Gitte, super bedankt voor de beoordeling met de mooie 10, fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Super mooie producten, enorm blij met de kwaliteit. Snelle levering en duurzaam verpakt! Love it! Absolute aanrader.
Hi Desiree, super bedankt voor de beoordeling met de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben erg blij met her sieraad. Mooi afgewerkt. De afhandeling verliep soepel en vlug. Het sieraad was met zorg verpakt en verzonden.
Hi L, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geleverd en leuke sieraden
Hi Sanne, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het bestelde enkelbandje is in het echt net zo mooi als op de foto. Snel geleverd, dus ik kon er al heel snel mee pronken
Hi Anja, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Was heel snel geleverd en ik ben er ontzettend blij mee Alleen het geeft af op mijn enkel die is zwart als ik hem af doe
Hi Jannie, bedankt voor de beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel binnen en mooie teenringen en oorbellen! Erg tevreden.
Hi Emma, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik bestel nu voor de 3e keer en ben iedere keer zeer tevreden. Volgende dag was de bestelling al in huis .
Hi Marijke, super bedankt voor de mooie 10. Wat leuk om te horen dat je inmiddels een trouwe klant bij ons bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geleverd en mooi product
Hi Esmee, bedankt voor de perfecte 10, we zijn blij dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Enkelbandje waren precies als afbeelding. Super goede kwaliteit voor een mooie betaalbare prijs
Hi Valery, super bedankt voor de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.