Snelle service mooie producten!

Héél goede producten en snelle levering!

Producten zijn van goede kwaliteit en zien er super uit! De levering is ook uitstekend.

Snelle levering, super leuk en groot assortiment en bovenal zijn de pakketjes super leuk om binnen te krijgen!

Mooie collectie, snelle levering. Top!!

Heb een goede ervaring met deze site. Snel, duidelijk en mooie collectie!

Snelle levering van een mooi product

Helemaal blij met Leelavadee !

Mooie website, correcte levering. Prachtige sieraden. Leuke attentie bij de levering.

Makkelijk bestellen, super snelle levering

Ik heb diverse keren besteld. Altijd ontvang ik mooie sieraden. Snelle levering.

Goeie service, snelle levering en mooie sierraden

De ring was naar wens, werd snel geleverd en er is goede klantenservice, de ring is echter iets te groot.

Super Kwaliteit voor betaalbare prijs

Uitstekende webshop met betaalbare Sieraden voor aantrekkelijke prijzen. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ik ben fan!

Word er helemaal blij van! :-)

Enkelbandjes zijn top! Super

De producten mooi, eentje met gebrek werd actie op ondernomen

De levering was snel en het armbandje mooi en prima. De ketting is ook mooi, maar tot mijn verbazing zag ik later dat deze gebroken was en provisorisch met een ijzerdraadje aan elkaar is gezet. Zonde, want verder helemaal tevreden.

Nice discovery. Happy to have found this webshop now that I'm living in the Netherlands.

Happy to have found this awesome webshop. It exactly the kind of jewels that I love wearing. The selection is amazing and quite wide. The only "negative" point is that the rings that I ordered in size 7 and 8 are smaller than the rings I already own in the same size. Other than that, I just want to say: thank you!

Prima site, mooie oorbellen!

fijne webwinkel met mooie sieraden. Erg blij met mijn oorbellen. Mooi verpakt ook.

Prachtige ringen, goede service, snelle bezorging!

Twee prachtige ringen besteld die nog mooier waren dan op de foto's. Kwamen snel en in goede orde binnen.

Erg goed! Heel blij met mijn ringen

Goede service Snelle levering Gewoon top!

Goeie service betaalbaar

Bij vragen altijd direct contact, goeie service en mooie producten!!

Leelavadee is top!

Ik koop eens in de zoveel tijd mijn stoffen enkelbandjes hier, indien ze zijn verkleurd/ versleten. Super ruim en leuk aanbod, betaalbaar, altijd wel ergens een kortingscode te vinden én snelle levering! Tevens in een leuk zakje en persoonlijk kaartje. Ik ben fan en trouwe klant! ♡

Prima service, goed product!

Heldere website, vlotte levering, goed product.

Vlotte afhandeling van een mooi sieraad

Ruime keuze, vlotte afhandeling en ontvangst. Prima prijs Leuke persoonlijke kaart erbij..

Snelle levering en super leuk verpakt!

Blij met de producten en de manier van verzenden! Het werd snel verzonden en leuk verpakt.

Superrrr

Leuke site, niet duur en snelle levering. Echt super tevreden

Prachtige oorbellen en snelle verzending

Ik heb zilveren oorbellen gekocht. Ze zijn precies als op de foto, erg mooi. Het werd snel verzonden, met oog voor hygiene doordat de oorbellen geseald waren, en in handig sieradendoosje.

Goede service en mooie sieraden

Mooie betaalbare sieraden en fijne service. Nadat er een steen uit mijn ring was gevallen en ik een mailtje had gestuurd kreeg ik een nieuwe ring opgestuurd en kosteloos de oude ring terugsturen.

Super service en mooie kwaliteit

Bestelling snel in huis, goede en duidelijke communicatie, producten stevig en netjes verpakt en uiteraard ook erg belangrijk: kwaliteit van de producten is erg goed! Tevens een leuke persoonlijke kaart bij de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Prachtig product bestelt en snelle levering.

Mijn product: een enkelbandje en teenring bestelt en dit werd heel snel geleverd. Ziet er prachtig uit en staat ook heel mooi. Precies zoals ik verwacht had. Ben er erg blij mee. Een aanrader om iets te bestellen bij Leelavadee.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.