Erg tevreden

Bestellen gaat makkelijk. Mooie collectie sieraden. Snelle levering. Mooi verpakt. Happy. Liefs Nicole

Ondanks de hectiek door het corona virus, werd mijn bestelling (tegen mijn verwachting in) keurig op tijd geleverd. Met zorg verpakt, mooie presentatie van mijn bestelling.

Top!!

Mooie sieraden snelle levering!

Mooie sieraden, snelle levering, keurig verpakt!

Super service

Ik heb een zeer goede ervaring met Leelavadee.nl. ze reageren snel op mail en zijn zeer vriendelijk. De artikelen zijn snel verzonden en ontvangen. Netjes verpakt en verzekerd verzonden.

Mooi assortiment en snel geleverd. Doen wat ze beloven

Zilveren oorbelletjes besteld met vlinders en schildpadjes om iemand mee te verrassen. Mooi ingepakt dus leuk om cadeau te geven.

Goede levering, netjes verzorgt.

Prima ga zo door.

Leuk aanbod en snelle levering!

Ik heb voor het eerst besteld en ben prima op de hoogte gehouden over de bezorging. De informatie op de site over de producten is goed! Ik ben heel blij met mijn mooie ring!

SUPER SIERADENERVARING!

Onlangs enkele oorknopjes besteld omdat ik meerdere oorlel gaatjes op een rij heb. Het formaat is super, een kleine spatie tussen de stekertjes! Goede kwaliteit, WOAW! De keuze is groot, origineel en van goede kwaliteit. Ook snelle & correcte levering. Heerlijk shoppen bij jullie, 'ik kom nog es langs' voor andere sieraden!

Perfect!

Prima website, snelle levering, goed product.

Snelle levering en de vlinderoorbelletjes zijn leuk

fantastisch

Mooie shop en snel verzonden, ik ben blij met de fantastische sieraden.

Mooi product,supersnelle levering

Zeer mooie sieraden en goede kwaliteit

De sieraden zijn van goede kwaliteit en mocht er iets mis zijn wordt het ook goed afgehandeld!

Professioneel

Mooie sieraden voor een goede prijs. Heb hier al meerdere malen bestellingen geplaatst. Eenmalig iets terug gestuurd wat netjes is afgehandeld.

Prachtig

Wat een schitterende ring!!! En wat leuk verpakt. Heel blij mee!

Ik ben super blij met de nieuwe ring en bijpassende oorbellen Snelle en goede levering met een persoonlijke kaart Ben zeer tevreden ..tot de volgende keer Mvg Yvonne

Prachtige ring gekocht

Zeer tevreden over de hele afhandeling en super blij met mijn nieuwe maansteen ring. Jullie hebben er een fan bij!

Gewoon top

Ik kan kort zijn, perfect!

Leuk!

Bestelling netjes op tijd en verzorgd geleverd. Leuk die persoonlijke kaart erbij. Goede 1e ervaring

Ik zou de optie: cadeauverpakking toevoegen aan de opties.

Mooie sierraden, fijne klantenservice

De ringen die ik heb gekocht zijn van hele mooie kwaliteit en prachtig verwerkt. De levering was super snel en de verpakking leuk en keurig. Aanrader

Mooie sieraden, ruime keuze

Er is een ruim aanbod aan diverse mooie sieraden die snel worden geleverd. Voor elk wat wils!

Mooie sieraden!! Goede klantenservice.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.