Overzichtelijke website en goede service

Snelle levering en prima kwaliteit van de stof die ik besteld heb.

Snelle levering, en prachtige stof

Met zorg ingepakt!

Snel geleverd en verzorgd verstuurd

LEUKE STOFFEN? CORRECT GELEVERD

De stoffen beantwoorden aan de verwachtingen

Geweldige stoffen

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Bestelling was heel snel geleverd . Keurig verpakt n stevige doos. Met zorg ook ingepakt. De stof kwam goed overeen met beschrijving kwaliteit.

Klare Empfehlung!

Ich bestelle seit Jahren Stoffe bei Stoffenbestellen.nl nach Deutschland und bin immer sehr zufrieden. Top-Qualität, großzügig zugeschnitten, sicher verpackt und schnell geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zorgvuldig verpakt en zeer snel geleverd

De stoffen waren netjes verpakt fluffy gevouwen dus bijna geen kreuk, en zeer snel geleverd

Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima stoffen die heel snel, geleverd werden , in een woord TOP.

Prachtige stoffen.

Hele mooie stoffen , snelle service . Altijd mooi verpakt . Een feest om uit te pakken. Topwinkel!

Kwaliteit

Leuke aanbiedingen

Heel goed en snel

Makkelijk bestellen. Goed geleverd ook goed op de hoogte gehouden over verzenden. En ook snel.

Prachtige stoffen

Ik heb in het verleden al vaker besteld.prachtige stoffen ik heb jullie voor het eerst gezien op het stoffen spektakel en later gewoon via internet en je kunt gewoon staaltjesbestellen.

Mooie stoffen, lange levertijd.

Duidelijke site en mooie stoffen. Wel prijzig. Het duurde wel een week voordat ik mijn bestelling had ontvangen.

Ik heb alles gekregen wat ik verwacht. Verassing pakket was echt top

Traag

24 mei stof besteld en nog steeds niks ontvangen

Mooie stoffen, netjes verpakt, snelle bezorging

Excellente prise n charge de ma commande et service personnalisé de qualité

Commande d'une grande quantité de tissu avec différents échanges par mail avec les vendeurs. Bonne compréhension et bonne adaptation à ma demande. MERCI!

Mooie stoffen, goede service

Ik was wat sceptisch om online stof te bestellen. Ik wil het graag zien en voelen. Maar ik ben positief verrast. En de kleuren komen overeen met de werkelijkheid.

Verzorgde bestelling

Snelle en verzorgde bestelling

Geweldige stoffen

Elke keer weer prachtige stoffen. Print, geweldige kleuren . Fijn verwerkt het , maar blijft ook goed na dragen en wassen . Online slaag ik altijd goed en op stoffenspektakel is het de eerste kraam waar ik meteen heenga en ook altijd slaag :)

Grote keuze

Prachtige stoffen en snel verzonden

Snel verzonden, kwalitatief goede stoffen. Top!

Mooie stoffen

Snelle levering, zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Ik heb een paar proeflapjes besteld en ook snel binnengekregen! Alleen de staaltjes en de nummers erop corresponderen niet met elkaar. Ik heb het nagekeken op de website en ik ga de juiste stof bestellen. Vriendelijke groet Tineke

schnelle Lieferung

gute qualität