nog in twijfel, afwachtend op antwoord.

alle stoffen ok behalve één jeansstof, ik heb contact opgenomen maar tot op heden bleef het onbeantwoord. Heel jammer.

bestellen en bezorgen ging goed, stof word ook goeg uitgelegd op de site

Prachtige stoffen en prima service als Erbens iets mis gaat met de bestelling

Ik vind de service van stoffen bestellen prima in orde.

Ik heb goede ervaringen met de service van bestelling en verzending

Gewoon heel goed

Altijd heel snelle bezorging. Mooie stoffen.

Prima service Alles dik in orde!

Prachtige stof, snel in huis

Kwam bij toeval op deze site, prachtige stoffen, meteen besteld, snel in huis. Mooie kwaliteit, dus ik kan vooruit en bestel hier zeker meer!

Prima geregeld.

Gewoon goed.

Superschnell!

Sowohl meine Tochter als auch ich haben schon mehrfach bestellt. Top Leistung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

hat wunderbar geklappt, und schnell, super

Bin überrascht, wie schnell und einfach es ging

Makkelijk en snel.Goed afgehandelt

Alles ok

Alles ok

Snelle levering en mooie stof!

De website is overzichtelijk en de bestelling van de stof gaat vlot. Het zijn prachtige stoffen. (Misschien bij de stoffen ook een passende voering voorstellen.)

Entièrement satisfaite

Je suis très satisfaite de ma commande Tissus de qualité . Livraison rapide .Parfait

Ik ben tevreden

Idem

Keurig en netjes

Netjes geknipt verpakt en de stof is prima

Super service

Ik bestelde onlangs stof en bijbehorend garen. Kreeg ik een mailtje dat de kleur van het garen niet goed paste bij de stof, of ze me daarmee konden helpen. Nou dat vond ik dus echt te gek.

Goede service, maar levering zou korter kunnen.

Snelle levering en goed verpakt ,stofviel helemaal niet tegen ,mooie kleur .

Livraison rapide et conforme à ce que j'ai commandé

J'ai déjà acheté du tissu lors du marché qui a lieu deux fois par an à Courtrai. J'aime beaucoup les tissus qui sont originaux et de bonne qualité mais cette année, nous sommes privés de marché, j'ai donc acheté sur internet

Uitstekend goede afmeting van de stoffen en vlotte aflevering

Goed voor herhaling

Mooie stof

Ik ben zeer tevreden over de stof voor een jurk mooie kwaliteit.

Tolle Ware, schnelle Lieferung, gerne immer wieder!

Was immer ich bestellt habe entspricht den Fotos , die Stoffe haben alle eine sehr gute Qualität und die Auswahl ist auch klasse! Super Shop.

Kwaliteit met gemak

Door de duidelijke website krijg je een idee van de kwaliteit, het dessin en de stof. Natuurlijk is er een staaltje te bestellen, maar ik ben een “sale” adebt, heb redelijk wat ervaring met types stof en dol op printjes. De gemakkelijke wijze waarmee de bestelling van cm t/m bezorgen is geregeld, heeft maar 1 nadeel...je hebt soms 2 dagen tussen bestellen, betalen en afleveren dus zien, voelen en blij zijn over de stof.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel