Snelle levering. Met heel veel zorg ingepakt. Kortom voorbeeld voor anderen.

Alles ok

Sowohl die Bestell-Abwicklung, als auch Bezahlung und Versand waren professionell und reibungslos. Gerne wieder.

Zeer te vreden

mooie stoffen snelle levering.

Mooie stoffen

De stoffen zijn over het algemeen precies zoals omschreven .

Wunderschöne Stoffe, schnelle Lieferung, alles top

Ich kenne Sie nur von der positiven Seite, ausgefallene, schöne und seltene Stoffe, die die Lust am Nähen wecken, immer schnelle Lieferung, die Bestellung ist liebevoll verpackt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Endlich mal Stoffe wie in den Zeitschriften!

Perfekt

Tissus haute couture

Tissus superbes et site sérieux

Ik ben tevreden

Ik ben blij met de stoffen en de gekozen stoffen voldoen aan mijn verwachting.

leuke aanbod

ik vond het aanbod geweldig! ook layout en kortinghoekje spreken mij aan. kwam toevallig deze winkel tegen toen ik stof ging opzoeken. jammer dat niet eerder had gevonden.

Kaufe immer wieder gerne

Bei einer letzten Bestellung war nicht mehr genug von dem bestellten Stoff am Stück übrig, daher wurde ich kontaktiert und mir wurden zwei Stoffstücke angeboten, wobei insgesamt 0,5m mehr für mich rauskam. Ganz unkomplizierte Problembehebung, Herzlichen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prettige en snelle service.

Zie boven.

Zeer goed!

Ik bestel vaker stof online en nu voor het eerst bij Stoffenbestellen.nl en ik ga hier zeker vaker bestellen. Een mooie collectie stoffen, duidelijke website en de stof werd met veel zorg en aandacht voor de klant ingepakt. Ze maken net even dat kleine verschil door de stof in een vloeipapertje in te pakken en te voorzien van een lief stickertje "thank you". Dat is attent en klantgericht.

Heel goed. Netjes,verzorgd.

Heel goed. Foto's ( kleuren komen bijna altijd goed over) inspirerend. Wordt netjes,verzorgd verstuurd.

Prima. Is iedere bestelling dik in orde

Prima. Altijd in orde

Ben heel blij dat ik bij met de servige.

De zorg die er aan besteed word en de snelheid is super. Ik heb al heel wat mooie jurkjes en broeken gemaakt van mooie stoffen.

Prachtige stoffen, gezellig om uit te pakken en snelle bezorging.

Vlotte en correcte afhandeling, goede service.

Vlotte en correcte afhandeling, goede service. In mijn account is het vak waarin het email adres staat vermeld te klein om het hele email adres weer te geven, wat tot fouten kan leiden.

Perfekter Service

Schnelle Lieferung Tolle Stoffe Gerne wieder

Snel

Vond mijn bestelling niet terug op de website en na een mailtje kreeg ik direct alle gegevens.na de betaling ,heb ik deze snel geleverd gekregen

perfect

De stof is prachtig en de levering was snel. Eindelijk een goede stoffenzaak gevonden.

Zijn positief

Mooie stoffen, snelle levering en als het niet meer voorradig is, heb je snel je geld terug.

Vlotte levering

Ik had een stoffen staaltje besteld en kreeg snel een mail waarin werd medegedeeld dat deze was verzonden. Netjes.

snelle en zorgvuldige bediening

jammer dat het kleur niet altijd vermeld staat want tussen zwart en blauw zie je soms moeilijk het verschil.

Service is uitstekenf

Snel

Snel en keurig verzorgd! Was leuk geweest als er een klosje garen in de kleur erbij had gezeten Dat verlicht een beetje de pijn van de verzendkosten.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel