Ik heb nu voor de derde keer stof besteld. De twee keren hiervoor beviel me zo goed, dat ik het weer aandurf. Ik vind de stoffen tot nu toe erg goed. De levering zeer snel. Dus erg tevreden.

Schöne Stoffe und schnelle Lieferung

Ich war immer sehr zufrieden mit den Stoffen. Auch der Kundenservice im Fall der einzigen Reklamation die ich hatte war sehr zufriedenstellend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schöne Stoffe, schnelle Lieferung und eine große Auswahl.

Sehr schöne Stoffe, schnelle Lieferung und eine große Auswahl.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Had 3 staaltjes besteld, deze kreeg ik in 2 dagen thuis.

geweldige stoffen, word er blij van.

ik was erg blij dat ik per toeval deze site tegen kwam Prachtige stoffen. Ook al direct vriendinnen ingelicht.

top

De stoffen zijn van goede kwaliteit en de bezorging ging snel

prima service

fijne service die stofstaaltjes!

Tolle Stoffe zu super günstigen Preisen

Der Versand ist super schnell und die Stoffe sind wirklich traumhaft schön. Bis jetzt hat mir jeder Stoff gut gefallen und ich wurde nicht enttäuscht. Die Qualität ist eins A+++! Ich kann den Shop uneingeschränkt empfehlen. Die Versandkosten nach Deutschland sind mit rund 8.- € auch nicht zu teuer! Alle Mitarbeiter*innen sind sehr freundlich und ermöglichen auch oft Unmögliches!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, en mooie stoffen.

Sonderwünsche wunderbar erfüllt

Ein auf dem Stoffmarkt gefundener Stoff könnte ausnahmsweise online bestellt werden...toller Service, danke dafür , veel dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, zeer netjes ingepakt

Erg prettig de beschrijvingen bij de stoffen.

Tolle Stoffe!

Die Stoffe sind toll und die Beschreibung trifft zu.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima, mooie kwaliteit, snelle levering

Positief verrast bij het uitpakken, erg leuk ingepakt.

Snelle levering! Mooie stoffen !

Snelle levering! Mooie stoffen!

Ik vond gelijk wat ik zocht

ik blijf het moeilijk vinden een stof te beoordelen op een klein fotootje maar deze keer was het zoals ik het in m'n hoofd had

Heel correct en netjes afgehandeld

Alles wordt netjes afgewerkt en als ik telefonisch contact heb word ik goed geholpen heel fijne online winkel jammer dat het stoffenspektakel dit jaar niet door gaat ik hoop in 2021 weer wel maar ja afwachten

prachtige stof

super fan van tst stoffen. prachtige kleuren, printen en goede kwaliteit tegen een goede prijs doormij zijn mijn vrienden ook fan van jullie geworden.

Zeer goede service

Er zaten vlekjes in mijn bestelde stof. Kreeg snel reactie op mijn klacht en zeer goede afhandeling met geld retour

Mooie stoffen

Vlotte bestelling’ goed verpakt, er was een stof bij die tegenviel te zwaar van structuur Kan ik die nog terug sturen?

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt

Snelle reactie

Afwachten wanneer bestelde in huis is

Een fantastische webshop

Keurige en vlotte afhandeling van de bestelling. Stoffen zijn netjes verpakt . En niet te vergeten de ruime keuze in mooie stoffen.

Einmalig schöne Stoffe

Habe jetzt zum 4. Mal bestellt und bin von der Qualität begeistert. So viele einmalige Stoffe! Preis stimmt, Lieferung geht schnell, auch nach Deutschland. Gerne wieder!

vlotte en snelle levering, mooie kwaliteit van de stoffen.

Je couds par passion des modèles qui sortent de l ordinaire.

Tres satisfaite d avoir découvert les ets Stoffenbeststellen lors d un salon à Villefranche sur Saone. Tissus de grande qualité avec une grande richesse de couleurs et d originalité. Ce qui vous différencie des magasins de tissus , vous mettez des modèles de robe correspondant au tissu avec souvent la veste ou le manteau qui s accorde.C est vraiment très précieux. Il serait souhaitable de pouvoir communiquer par téléphone en français pour avoir des conseils.Bien cordialement

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel