Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooie keuze en snelle levering.

Snelle en zeer correcte levering!

Mooie stoffen, altijd net ietsje meer dan de bestelde meters én netjes geknipt. Bovendien geleverd in België in minder dan 36u

Snel en een fijne service

Toen in een staaltje bestelde bleek deze uit de voorraad te zijn. Ze hebben mij erg snel een vriendelijk mailtje gestuurd met een alternatief, en toen ik daarmee akkoord ging hebben ze het meteen verzonden. Ik waardeer deze fijne communicatie en snelle levering heel erg. Verder was het product prima in orde.

Heel verzorgd!

Het was mijn eerste bestelling bij Stoffenbestellen.nl en direct heel positief. Ik vind het een geweldige website om een stof uit te zoeken. Het pakket kreeg ik heel snel, heel verzorgd thuisgestuurd. Mijn complimenten. Voor herhaling vatbaar!

Zeer aan te bevelen

het Was mijn eerste bestelling en die werd zo snel en verzorgd geleverd bedankt daarvoor ik zal zeker nog bestellen

Mooie stoffen met zorg ingepakt. Erg behulpzaam met telefonische vragen.

Mooie stoffen!

Prachtige stoffen besteld. Heel netjes en met zorg ingepakt.

Snelle afhandeling en nette service!

Mooie stoffen en snelle levering

Alles was goed!

Sehr kompetenter Shop mit guten Stoffen.

Ich hab Sonntag bestellt und Am Freitag hat DHL geliefert. Ich habe dann noch nachbestellt und brauchte keine zusätzlichen Versandkosten zahlen. ( Mail- Anfrage mit vorheriger Bestellnummer angegeben.)

Super ben helemaal blij met de stoffen.

Prachtige stoffen en mooie kwaliteit. Hele snelle levering.

Alles bestens, sehr zu empfehlen

Ich bin total begeistert. Unglaublich schnelle Lieferung und beste Qualität. Dieser Shop ist wirklich zu empfehlen! Ich bin sehr zufrieden.

Prachtige stoffen en snelle levering

Ik heb via de website stof besteld die aan alle verwachtingen voldoet. De stof is ruim afgeknipt, dus echt waar voor je geld.

Alles naar wens.

Schneller Versand

Und top Qualitätsstufe. Absolut empfehlenswert.

fantastisch mooie stoffen en snel thuis dank je wel

Mijn ervaring is goed heb al meer bij jullie besteld en blijf dit doen.

uitstekend

snelle levering proeflapjes. mooie kwaliteit.

Bestelling was goed verzorgd

De proeflapjes zijn helaas zo klein dat het patroon en de kleuren niet goed tot uiting komen. Liever wat meer betalen voor een groter lapje zodat je een betere indruk hebt.

Alles perfekt und pünktlich geliefert.

Ich habe zum ersten Mal einige Viskosejerseys im Sale bestellt. Die Stoffe gefallen mir sehr gut. Nach der ersten Wäsche behielten sie ihre Form und Farben. Von der Qualität bin ich begeistert. Die Stoffmenge wurde recht großzügig abgeschnitten. Jederzeit gerne wieder!

Negatief

Ik heb wel de beoordelingsmail ontvangen, maar de stof nog niet ?????????????

Stof is van goede kwaliteit en een super snelle leveringBedank

Stof is van goede kwaliteit en een super snelle levering. Bedankt TST

Even wennen om stof online te bestellen

Bestelling snel ontvangen 1 stof wat minder maar dat ligt meer aan mij vind de kleur te heftig inmiddels patroon geknipt en kijken hoe het straks wanneer het klaar is eruit ziet

SUPER!

eerste ervaring en prima

Zeer tevreden. Ruim bemeten. Snelle bezorging en zorgvuldig verpakt. Blij deze site gevonden te hebben.

Alles goed ontvangen, netjes verpakt.

De stof bestellen gaat gemakkelijk en ik heb het 2 dagen later ontvangen via DHL. Het was mooi verpakt.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel