Geweldige stoffen

Ik ben uiterst tevreden over mijn bestelling bij TST stoffen. Heel vlugge levering. Ik had 3 verschillende stoffen besteld en die waren keurig verpakt en helemaal zoals ik verwacht had. Dezelfde kleur als op de foto's op de website en de stoffen zijn van een mooie kwaliteit. Ik kan het iedereen zeker aanbevelen.

Bestellen gaat goed, maar voordat het bestelde artikel thuis komt is een groot drama!

Voor de 3e keer maak ik mee dat het bestelde artikel er dagen of een week langer over doet. Omdat het bij DHL fout gaat!! Verkeerd gesorteerd. Of te druk. Artikel zoek geraakt. Vreselijk! Ik zal mij voorlopig niet meer op uw website bestellen sorry

excellent job between provider and customer

Ladies and gentlemen, unfortunatly not able to speek the 'Dutch language' - nevertheless my appreciation for a 'welldone job': Beside an uncomplicate delivery of the ordered fabrics I am comfortably surprised about the 'surplus-cutting' - knowing by professionals that fabrics have to been washed before processing! Add: We very often visit "http://www.stoffmarktholland.de" in our region - as well in the Netherlands to receive fabrics of quality ! Well done - proceed !!! Thank you

Heb een prima ervaring

Heb gemaild, omdat mij iets niet duidelijk was. Ik kreeg dezelfde dag (zaterdag) al bericht, terwijl de winkel eigenlijk dicht was. Maar de eigenaar was toevallig op de zaak en heeft mijn mail meteen beantwoord, wat ik ontzettend kan waarderen. waarderen.

uitstekende service

Snelle levering leuke verpakking en hele mooie stoffen.

prima!

fijne website en zeer snelle levering, mooi verpakt leuk briefje!

goede en accurate service

Een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteitsstoffen levert.

Uitstekende website en goede transport

Ik ken jullie van het Stoffenspektakel weet dat u mooie stoffen hebt. Een tevreden klant

Very fast delivery and good quality

Great experience

Excellent!

Thank you very much for your precise service with good communication. I am enjoying my sewing now!

Wunderschöne Stoffe, hübsch verpackt, schnelle Lieferung perfekter Service, Alles wie gewohnt. Dieses mal nur nicht auf dem Stoffmarkt sondern per Internet.

Tolle Stoffe, sehr schnelle Lieferung, trotz der derzeitigenKrise

Wie immer, alles schön. Gute Stoffe, gute Preise, tolle Sonderangebote.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijke site mooie stoffen snelle levering Ik had gevraagd om passend garen erbij te doen, perfect. Heel tevreden.

Ik ben ontzettend blij met mijn mooie stofje Van Gogh Amandelbloesem past precies bij mijn interieur!

Geweldige stoffen en supersnelle levering.!

Alles was zoals verwacht en snelle levering .

Stoffen die besteld waren zijn zoals ze moesten zijn en superleuke verpakking en snelle levering .Een suppertevrede nieuwe klant .

Great service and communication

Had trouble paying my order with my paypal account due to a problem on paypals part. I contacted the stoffenbestellen.nl client service about this and they answered my questions very fast and after I was able to pay, my order arrived in 2 days. Will definitely recommend this site.

goede kwaliteit stof

Goede kwaliteit van de stof, snelle levering en niet zuinig met het afsnijden van het stof

mooie stoffen en goede service

Mooie actuele patronen van goede kwaliteit. Service is klantvriendelijk er wordt actief meegedacht in het belang van de klant. Dit zowel op de beurzen alsook bij digitale bestellingen.

Het is leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in jullie product en aan de klant vragen wat hij/zij ervan vindt, maar ik heb mijn bestelling nog niet bekomen. Sorry, misschien volgende keer. Vriendelijke groeten Patricia Van Wesenbeeck

Schöner Stoff, schnelle Lieferung

Es hat alles hervorragend geklappt. Schöne Stoffe zum fairen Preis, überall noch viele cm Zugabe, die Lieferung von Holland nach Deutschland für 7,95 Euro absolut gerechtfertigt. Super, ich werde wieder bestellen. Ihr Holländer könnt Stoff :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle leverenig

Duidelijke website, snelle levering, goed op de hoogte gehouden 👍

Prima zeer tevreden

Snelle servies netjes verpakt uitstekende kwaliteit

Snelle service en prachtige stoffen

Hele mooie bijzondere stoffen, ook van de sale. De stoffen zijn een hele mooie kwaliteit, echt bijzonder. Ik ga hier echt vaker kopen!

Prachtige stoffen en snel bezorgd!

Zeker voor herhaling vatbaar! Mooie stoffen, snel geleverd en mooi verpakt! Er zat nog een schattig thank you stickertje op het vloeipapier!

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel