Ich habe sehr schnell den gewünschten Stoff erhalten.

Die Stoffauswahl ist sehr groß, so dass man immer wieder etwas finden kann.

positieve ervaring

het was onze eerste bestelling bij jullie en dan nog in een speciale periode met het coronavirus. De kleur en kwaliteit van de stof was zoals we verwacht hadden en de verzending ging zoals gecommuniceerd werd. Prima ervaring dus !

Mooie stoffen en snelle levering

Ik was heel blij met de mooie stoffen, totdat ik van 1 paneel de maat opnam. Het zou 120 cm. zijn, maar was helaas 108 cm. Nu is de jurk voor mij te kort en ik weet niet hoe ik dit moet oplossen.

Vlot en netjes

De levertje werd aangekondigd alles was zorgvuldig verpakt

Very quick delivery

I would definitely recommend their product s and services.I am very happy with the fabric and the speedy delivery.Price and quality was also great

De eerste keer besteld en zeker niet de laatste keer service mooi verpakt en mooie stoffen zeer tevreden 😊

Goede informatie over de stoffen op de website en fijn dat je staaltjes kan bestellen.

Ik kon maar 5 staaltjes tegelijk bestellen, meer zou fijn zijn. Als je bij de stofkeuze op staaltje bestellen klikt zou het fijn zijn wanneer die stof dan ook meteen in de omschrijving komt, nu moet je zelf nog invullen wat je hebben wil. Hele mooie stoffen met veel bijpassende uni kleuren.

Super snel geleverd en correct afgehandeld.

Goede site en kwaliteitok

Zeer vlugge service

Snel en goed

Jammer genoeg kon ik niet naar de Stoffenbeurs. Daar koop ik regelmatig stoffen bij de kraam met TST stoffen . Dus ik ken de kwaliteit . De bestelling van een staaltje werkte goed, en daarna de lap stof was naar wens. Ik had de stof met 2 dagen in huis. Netjes verpakt. Super!

Eerste keer besteld ...mooie stof en service .. Ga zeker vaker bestellen

postiv

schnelle Lieferung und sehr gute Qualität sehr Empfehlenswert

gezocht, gevonden, besteld, betaald, geleverd! Perfect verlopen

gemakkelijk te zoeken gemakkelijk te kiezen gemakkelijk te bestellen gemakkelijk te betalen gemakkelijk te volgen gemakkelijk te ontvangen genieten van de mooie kwaliteit nu nog gemakkelijk verwerken! Hartelijk dank in deze moeilijke coronatijden!

Super snel geleverd

Mijn bestelling was er heel snel en zeer goed en netjes verpakt. De stof was verpakt in beschermend tissue papier voor het in de doos was gegaan! Super netjes! Ga hier zeker nog meer stof bestellen! Uitmuntende service!

Superschnell und Problemlos

Stoff gesehen, bestellt, bekommen! Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super schnelle Lieferung, super Qualität.

Ich habe am Donnerstag bestellt und am Montag morgen war die Ware bei mir in Deutschland. Das trotz Corona. Ich kaufe immer bei diesem Händler auf dem „Holland Stoffmarkt“. Würde noch nie enttäuscht. Bitte macht weiter so.

Super Stoffe, super Service

Ich kaufe sonst immer auf dem Stoffmarkt bei Tst-Stoffen. Online-Bestellung war auch perfekt. Superschnelle Lieferung und die Stoffe sind einfach wunderschön. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, kleur geleverde stof anders dan op website

Voor het eerst stof besteld, ging prima. De snelle levering is ook erg prettig. Beetje lastig om te kopen zonder de stof te zien/voelen, maar dat zal even wennen zijn misschien. Wat me wel tegenvalt, is dat de kleur op de website absoluut niet overeen komt met de geleverde stof. Als ik dit had geweten, had ik deze stof niet besteld. De kwaliteit van de stof is overigens prima. Tip: bijpassend garen aanbieden bij de gekozen stof.

Mooie stof, goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering!

Het is altijd weer een feest als er een pakje binnen komt. De stof is altijd goed verpakt en er is altijd een bijpassende kleur garen bij verpakt. Ik zeg CHAPEAU!!!

Erg tevreden

Veel keus en heel netjes geleverd. Netjes verpakt. De eerste keer dat ik wat bestelde maar zeer tevreden en duidelijke uitleg welke stof.

Héél snelle en correcte afhandeling

Woensdagavond laat stoffen besteld en betaald en vrijdagvoormiddag had ik de gekozen stofjes in mijn handen. De stoffen waren netjes gevouwen en ingepakt in zijdepapier. Als attentie zat er zelfs een bobijntje stikzijde bij!

Excellent service, lovely fabrics

Good description of the fabrics. Great choice of fabrics too and good value for money. Prompt delivery as indicated on the website, this despite the disruptions with the pandemic.

Een topsite!

Supersnelle levering, prachtig stof. Echt een aanrader voor iedereen!

Voor de eerste keer besteld en zeer mooie stof aangekregen. Ook fijne kwaliteit.

Mooie stof van goede kwaliteit. Ga hier zeker nog bestellen . En nog bedankt voor het presentje van rolletje garen.

Ik heb alleen moeite met de kwaliteit van de stof deze wil ik voelen omdat ik geen stoffen kennis heb.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel