tolle Stoffe

bin sehr zufrieden

Prachtige stof en snelle levering alles keurig verpakt

Keurig verpakt en snel geleverd

Perfect en zeer snel geleverd

Heb reeds verschillende stukken genaaid met de tst stoffen. Prima kwaliteit zelfs na verschillende wasbeurten . En de stoffen zijn exclusief

Very good experience!

I received the tissues quickly in the expected perfect state and quality. Thanks a lot

Teleurstellende kwaliteit.

Ik had de stof tijdig nodig, dus helaas de fout gemaakt om direct de meter stof te bestellen in plaats van vooraf een staal. Ik werk veel met stoffen, helaas moest ik veronderstellen dat het gewicht van de stof niet overeen komt met wat er op de site weergeven staat. De viscose heb ik voornamelijk gekocht vanwege het wat zwaardere gsm, maar helaas was dit niet het gewicht van het materiaal dat ik ontvangen heb. Ook wijkt de basiskleur van de stof erg af van de foto, in het echt meer paars en op de online foto's echt zwart. Het wordt op de foto ook gecombineerd met een zwart jasje, dus dat maakte de teleurstelling bij ontvangst nog groter. Ook vind ik de digitale print van tegenvallende kwaliteit. Niet scherp, heel korrelig wat maakt dat ik de stof niet ga gebruiken. Heel zonde! Ben dus niet tevreden over mijn aankoop.

een waar kadootje bij het uitpakken.

mooie website wat het bestellen makkelijk maakt. Stof zit mooi ingepakt in papier. Er wordt dus zorgvuldig met je bestelling omgegaan.

Prachtige stof!

Snelle mooi verpakte levering van prachtige stof, super blij mee!

Gerne wieder!

Sehr schöne Stoffe, superschnelle Lieferung. Sehr freundlicher Kontakt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

magnifiques tissus à foison !

J'ai découverts les tissus StoffenBestellen à Chartres, et le site suite à un achat. Tous les tissus sont magnifiques, on aurait envie de les acheter tous ! Commande vite traitée et vite livrée. Mais petit bug dans le colis : 2 tissus ne sont pas de la bonne couleur et 1 pas conforme ! (colis préparé trop vite !)

Excellent

I had a bit of trouble opening an account but perseverence paid off and I‘m very happy with my order which only took four days to Germany. Price and quality very good. No hesitation to recommend this shop.

Ravie d'avoir commandé chez vous

Tout est parfait. Qualité des tissus et du service. Merci et à bientôt !

ok

bon service rapide

Precies wat ik wilde en binnen twee dagen in huis

De stof die ik wilde had ik vorig jaar gezien in een winkel maar was nu uitverkocht. Mijn zoektocht op internet bracht me bij StoffenBestellen.nl Zij hadden het nog wel, precies wat ik wilde in de juiste kwaliteit. Besteld en binnen twee dagen in huis.

Good quality fast shipping

It was very fast and good quality cotton.

Heel snel geleverd,zeer tevreden

Goed en snel geleverd ,uiterst tevreden

Schnelle und gute lieferung

Stoffe waren sehr gut verpackt und haben eine sehr gut Qualität, genauso wie angegeben. Gerne wieder

SUPER!!

Heel tevreden met de service

Snelle nette levering en snel

Tevreden over de geleverde stof, en over de levertijd

Goede ervaring, tot ziens

Kwaliteit plus garen top

Mooie stof met garen top

Mooie kwaliteit stoffen

Mooie stof gekocht, koop vaak bij deze webshop of op het stoffenspektakel. Prachtige kwaliteit, apart en bijzondere designer stoffen. Niet goedkoop, maar als ik wat naai, wil ik ook wat moois dragen.

tolle stoffe, relativ schnelle abwicklung.

sehr schöne stoffe! relativ schnell erhalten. ich werde wieder kaufen.

Blij met met aankoop.

Ik heb 4 verschillende stoffen gekocht en ik ben er heel blij mee. Mooie stoffen en ga zeker in de toekomst vaker bestellen.

Goede communicatie, mooie stoffen

Snelle levering. Veel keuze aan stoffen. Klantvriendelijk.

Schitterende stoffen.

Per toeval kwam ik op de site van StoffenBestellen en ik werd aangenaam verrast door wat ik daar aantrof. Ik vind de stoffen bijzonder, niet alledaags, en prachtig van kwaliteit. Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel