Gewéldig

Bestelling geplaatst en daarna een snelle levering

Snelle levering, mooie stoffen

Levering komt snel en is netjes verpakt.

Prima afhandeling

Keurig op tijd geleverd.

ausgezeichnet besser gehts nicht

die Verkaufsabwicklung war problemlos die Qualität der Ware entsprach meinen Vorstellungen gerne wirder werde sie weiter empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel binnen en het zag er goed uit

Leuke website. Ruim assortiment. En telefonisch ook goed geholpen

Mooie stoffen

Mooie stoffen, snelle levering en precies als op de foto.

Goede kwaliteit stoffen en snelle levering

Prachtige stoffen, helemaal conform foto's op website en zeer snel geleverd in België

Ik had slechts een staaltje besteld heel snel ontvangen

Nog niet echt stof besteld

super snel mooie kwaliteit

super snel en mooie kwaliteit

Supersnel

Ik had slechts een staaltje besteld. Dat ging supersnel en zag er goed uit.

Vlot

Was erg snel en goed verpakt

Alles wie beschrieben

alles wie beschrieben

Geweldig mooi..

Keurig op tijd mooie stof goede kwaliteit...

Goede en snelle service. Veel keus.

Goede en snelle service.

Prima donkerrode stof met WIT! garen

Eerst proeflapje besteld (wel miniscuul hoor), dus wist wat ik kon verwachten. De levering was snel. Eigenaardig dat je een klosje garen gratis krijgt,dat, wat betreft kleur, geheel niet bij de stof past. Het is toch een kleine moeite om een zo goed als bijpassende kleur te kiezen!

Mooie stoffen, kleur iets afwijkend, snelle verzending-trage bezorgig

Mooie stoffen, waarvan de kleur deels toch iets anders is dan op de site. De mee bestelde proeflapjes zijn erg klein (maar dat wist ik van tevoren; zou toch willen pleiten voor iets grotere). Er werden extra kosten berekend voor betaling per creditcard en dat is tegen de wet. Dat moet gratis zijn. Mailtje hierover werd snel beantwoord, maar omdat ik de stoffen snel wilde hebben had ik al besteld en met iDeal betaald. Haal die kosten van jullie site, dat is toch niet zo moeilijk en komt nu over als ontmoedigingsbeleid. Netjes verpakte stoffen, snel geleverd; echter de bezorging stelde teleur: de zending zou tussen 11.00-15.00 bezorgd worden, maar kwam even voor zessen. Daar zit je dan de hele dag thuis op te wachten, niet fijn. Een 'sorry' (en dat maakt zoveel goed) kon er ook niet vanaf, jammer.

Schnelle Kontaktaufnahme, guter Service und superschnelle Lieferung

Der Stoff hat eine sehr gute Qualität und die Farbe entspricht der Abbildung. Da ich am nächsten Tag nochmal einen Stoff geordert hatte, freute es mich sehr, dass beide Bestellungen in einem Paket kamen, weniger Karton also und ich somit auch nur 1x die Portogebühren bezahlen musste. Danke dafür! Viel Erfolg wünsche ich dem ganzen Team weiterhin

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Stoffen in het echt toch anders

Snelle bezorging en goede update van de verzendstatus. Alleen jammer dat de stoffen in het echt toch iets anders zijn dan verwacht via de website. Vooral de kleur is beduidend anders. Men zou, bij gemêleerde stoffen beter alle erin voorkomende hoofdkleuren moeten benoemen.

Schnelle Lieferung

Sehr gute Qualität, schöne Stoffe.. Super 👍

Tevreden.

Goede en snelle levering binnen drie dagen. Keurig verpakt. Prachtige stof van een goede TST-kwaliteit. Een aanrader om weer een bestelling te plaatsen of op een Stoffen Spektakel een nieuwe aankoop te doen. Met deze kwaliteitsstoffen is het een lust iets te naaien.

Geweldige service

Snel en keurig verpakt fijn om zo goed te oordelen of het de juiste keus is wat je wil bestellen zo met een staaltje goede service. Wat we ook al gewend zijn van het stoffenspektakel in Ahoy Rotterdam

Snelle service, mooie prijzen

Prachtige stoffen voor hele schappelijke en soms hele goedkope prijzen. Nette en snelle verzending.

gute Abbildungen, schneller und unkomplizierter Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het duurde erg lang voordat de stof verzonden werd. Pas na een telefoontje van mij werd de stof verz

Stof vond ik wat aan de dunne kant. En dat voor die prijs. Viel mij iets tegen. Verder prima.

Teleurstellend!

Stoffen besteld op 29/10 ! Tot nu nog NIETS ontvangen!!!

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel