Prachtige goed bedrukte stoffen

Besteld 2 x amandelbloesem van van Gogh prachtige kleur en mooie kwaliteit glanskatoen. Meisje met de parel prachtige jersey mooie kleur wordt wel puzzelen met mijn patronen omdat het schilderij rechts v d stof is geprint. Nu nog op zoek naar de kop van Bach of muziekpapier van Bach. Volgende project zal de Nachtwacht worden voor mijn man

Prima stof

Prachtige stoffen, geweldige service!

Snelle service, héle mooie collectie stoffen!

Mooi, kwaliteit, snelle levering

Goede service, mooie stof, snelle levering. Zeer tevreden!

Fantastische service!

Hele prettige site. Daarnaast heel erg fijn dat je een klein stukje van te voren kan bestellen, om te kijken of de stof daadwerkelijk is wat je zoekt. Ook een hele goede en snelle service. De betaling ging in eerste instantie verkeerd, maar via de website was dit simpel op te lossen. Top!

bon site

j'ai commandé et reçu dans les 2 jours comme écrit, et les tissus sont beaux

Zeer goede service

Ik had stof besteld, maar de gevraagde hoeveelheid was niet meer in stock. Men heeft mij hier onmiddellijk van op de hoogte gebracht, ik mocht een andere stof kiezen of het verschil laten terugbetalen. Creditnota werd meteen in orde gemaakt en bedrag stond ook snel op mijn rekening. Topservice!

Super site.

De très beau tissus et de belle qualité. Je ne peut que vous recommander. Merci.

prachtige stoffen en snelle levering!

De bestelde stoffen zien er prachtig uit. Ideaal om op deze manier stoffen te kopen. Voor herhaling vatbaar.

Geweldig.

Votte levering héél mooie stoffen en nog een cadeautje, want kan men zich nog meer wensen, ik bestel hier zeker terug.

Mooie stof

perfect.

doen wat ze beloven en als verassing een cadeautje bij het bestelde.

Prachtige stof

Blij met het materiaal. Levering snel. Mis alleen de optie om aan te geven dat het niet in een weekend geleverd kan worden bij bedrijfs adres. Moest het nu zelf ophalen. Verder prima.

Snel

Mooie stoffen, goede prijs, snelle levering

Too

Gutes Preis-, Leistungsverhältnis

Mittwoch bestellt, Dienstag erhalten - dauert eben etwas länger. Sehr schöne Stoffe im Sale!

Mooie kwaliteit en snelle bezoging

Graag iets meer nieuwe stoffen

Mooie kwaliteit en snelle bezoging

Graag iets meer nieuwe stoffen

Prima verzorging van mijn bestelling

Bij te kort aan stof telefonisch contact gezocht met stoffenbestellen.nl. Via de mail de bestelling gedaan. Deze is snel bij mij afgeleverd. Prima behandeling.

Tolle Stoffe, schnelle Lieferung

Tolle Stoffe, schnelle Lieferung

mooie stoffen, snel verstuurd

zie boven

Ich bin mit dem Service der Fa. TST zufrieden.

Ich bin mit der Lieferung meiner Stoffe zufrieden. Allerdings habe ich mich bei dem Stoff Terlenka T20 (aubergine) vertan, ich hätte ihn mir dunkler gewünscht, er ist mir, verglichen mit dem Foto der Internetdarstellung, zu hell ausgefallen und ich würde ihn eher als "lila" bezeichnen.

Prachtige stof

Snel in huis en een blik op de sale levert leuke stoffen op voor een superprijsje.

Prachtige collectie stoffen, mijn favoriet razendsnel In huis

De bestelling werd direct bevestigd en zeer snel daarna kreeg ik bericht dat tot verzending was overgegaan. Slechts 1 kleine kritische opmerking: waarom een stukje stof dat heel gemakkelijk in een verstevigde enveloppe past verpakken in een doos die niet door de brievenbus past? Op zich niets op de zorgvuldigheid van inpakken aan te merken, maar ik moest nu wel paraat zijn om pakje aan te nemen. Lukte deze keer niet, iets anders buiten de deur te doen. Gelukkig neemt de buurvrouw mijn pakjes aan. Ik raad iedereen die van heel mooie stoffen houdt aan om eens te kijken op de website van stoffenbestellen.nl. Bedankt!

Snelle levering,goed product

De bestelling is netjes en vlot geregeld, Kwaliteit was zoals ik had verwacht.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel