Vlotte levering

Mooie stoffen!

Goede, snelle service

Snelle levering en stof is zoals afgebeeld op website

Tevreden

Goede kwaliteit, verzorgde verpakking, snelle levering. Spijtig dat men bijna 8 euro's moet betalen om de bestelling te laten leveren in België. Indien kosteloos zou ik meer bestellingen plaatsen.

mooie stoffen, snelle levering

Ik bestel vaker stoffen. Altijd prima kwaliteit, snelle levering en idd keurig verpakt.

prachtig

Is de eerste keer dat ik stof bij jullie heb besteld. Ben echt helemaal tevreden Hele mooie kleuren(daar hou ik van) Ben direct begonnen aan mijn jurkjes. Ook niet kinderachtig met afknippen,bv 1,50 gevraagd, maar kreeg 1,60 EEn klein nadeel heb ik wel,nl dat je voor 100 euro moe bestellen om geen verzendkosten te hoeven betalen,dat vind ik wel veel!! Voor 4,95 heb je weer n metertje stof : )

heel goed

Zorgvuldig verpakt

Heel mooie kwaliteit.

Heel mooie kwaliteit maar vooral ook zeer mooi en ordelijk verpakt. Alsook snelle levering!

Helemaal geweldig!

Snelle levering, goed verzorgd en supermooie stof. Ik ben helemaal tevreden.

Topservice erg tevreden

Stof is precies wat ik ervan verwacht had helemaal top, ga zeker meer bestellen 👍

Snel geleverd, goed verpakt en mooie stoffen.

Top niets op aan te merken

Prima te bestelen en vlotte afhandeling

Mooie stoffen, snel geleverd. Zeker aan te bevelen.

Hervorragend

Vielen lieben Dank für die schönen Stoffe! Der ganze Bestellvorgang war problemlos und die Lieferung erfolgte schon nach 2 Tagen! Alles war sehr gut und sicher verpackt. Ich werde mit Sicherheit wieder bei Euch bestellen!

de tres beaux tissus

des tissus de qualité a des prix raisonnable , de plus une livraison tres rapide : colis reçu 2 jours apres la commande je recmmande ce site sans hesitations

Mppoe stof

De eerste keer dat ik online stof bestelde is prima verlopen en zeer correct afgehandeld.

Vlotte levering, netjes verpakt, de stof is net mooi zoals ik verwacht had.

Vlotte levering, netjes verpakt, de stof is net mooi zoals ik verwacht had.

schnelle Lieferung und schöne Stoffe

sehr schöne Stoffe

De foto,s zijn mooi ,de levering super snel ,mooi ingepakt .En de stof is zoals ik ze verwachte

Uitstekende service.

Ook al had ik maar 60 cm stof nodig, de bestelling werd heel correct uitgevoerd. Ik vond een klein kleurverschil tussen de afbeelding op mijn computer en de geleverde stof, maar dat was niet storend. Ik heb nu weer een mooi kort rokje in een apart dessin.

Netjes in dingen afhandelen en alles correct verpakt

Stof ontvangen , heel mooi alleen de stretch zit verkeerd. Gebeld en mocht eventueel de stof terugsturen, heel netjes maar vond de stof toch te mooi om terug te sturen, ik pas mijn patroon aan.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

alles uitstekend gegaan en prima kwaliteit.

stof uitstekend kleuren als op afbeelding erg mooi. en de bezorging was vlot en prima.

Super goede en snelle levering

Super fijn om zo vlug mijn stof te ontvangen

Snelle service, snelle levering prima!

Op de website staan de stoffen wel iets vertekenend. Lijkt gephotoshopt. Ik heb de stoffen al een keer gezien op de stoffenmarkt waardoor ik weet wat ik koop. Zou liever een leuke foto zien van een genaaid kledingstuk ipv gephotoshopt.

Mooie foto's waardoor je de stof goed kan beoordelen van te voren

De uiteindelijk bestelling is in prima staat gearriveerd en snel

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel