Pluspunten
Snelle levering. Stof voldoet aan de kwaliteit.
VerbeterpuntenGa zo door
Positif
le site est en français, le délai de livraison est excellent
Pluspunten
Prachtige stof! Snelle levering. Ik werd blij ervan
VerbeterpuntenNiet.
Pluspunten
Eerste keer dat ik iets bestel. Voldoet aan verwachting.
Als de bestelling afgeleverd wordt bij een ophaalpunt moet ik dit maar ruiken. Dat is aan mij niet gecommuniceerd.
Pluspunten
Veel keus, goede tot zeer goede kwaliteit stoffen, snelle levering.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Waanzinnig mooie collectie. Altijd de eerste kraam die ik bezoek bij het stoffen spektakel
VerbeterpuntenAdvies: een aantal gratis staaltjes bij een serieuze bestelling. (Die wel in rekening gebracht worden indien retourzendin)
Pluspunten
snelle levering en hele mooie kwaliteit stof
Pluspunten
Mooie duidelijke en overzichtelijke site
Pluspunten
Snelle terugkoppeling bij vragen.
Pluspunten
Goed geadviseerd op de Stoffenbeurs, snelle levering.
Pluspunten
De stof ziet eruit zoals op de website ,goede levering, netjes verpakt en ook goede communicatie. Ik ben heel tevreden.
VerbeterpuntenWeet ik niet ik ben tot nu tevreden.
Pluspunten
Mooie stoffen-snelle levering.
Pluspunten
Perfecte afhandeling van mijn bestelling
Pieter Aartsenstraat 26
7944CK Meppel