Pluspunten
Prachtige stof. Precies als op de foto.
Pluspunten
Heel goede en prachtig stoffen. 10/10 op kwaliteit. Aangepast aan iedereen zijn budget.
Pluspunten
Alles was gewoon goed
Pluspunten
Ultrasnelle respons na een vraag. Snelle levering en mooie kwaliteit.
Pluspunten
Goed en snel geleverd, goede kwaliteit stof
VerbeterpuntenIk had de stof op de beurs gekocht en online nabesteld. Ik wist alleen niet de naam van de stof en het artikel nummer. Misschien een idee om de naam van de stof of het artikel nummer er bij mee te geven zodat het online makkelijker te vinden is?
Pluspunten
Keuze aan stoffen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prettig gecommuniceerd en bestelling op advies aangepast. SERVICE!
Positive
Die Stoffe sind sind ganz toll. Motive und Qualität sehr gut
VerbesserungspunkteIch habe keine Vorschläge
Pluspunten
bestelling snel geleverd hele mooie stoffen heel tevreden
Pluspunten
mooie collectie stoffen
Verbeterpuntenkleur van de stof wijkt af van de afbeelding op de site. dat is vervelend en dat maakt dat er eigenlijk eerst een staaltje aangevraagd moet worden om het goed te beoordelen.
Pluspunten
VerbeterpuntenKleur op de foto's is sterk afwijkend van de echte kleuren dat geeft soms een heel verkeerd beeld!
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit stof zeer tevreden met het geheel
Verbeterpuntenbereikbaarheid zou iets beter mogen per telefoon !!!
Pluspunten
Pluspunten
---
Verbeterpunten---
Pluspunten
mooie stof, snelle levering en prettig telefonisch contact.
Pluspunten
Eerst een proeflapje voor een euro! Daarna besteld en snel de stof ontvangen.
Pieter Aartsenstraat 26
7944CK Meppel